Welke rechten krijgt de gebruiker die ik toevoeg?

Een gebruiker ontvangt alle rechten die jij ook hebt binnen het partneraccount. De rechten van alle gebruikers zijn dus gelijk en hier wordt geen onderscheid in gemaakt. De gebruiker kan nu ook jou als gebruiker verwijderen. Denk hier dus voorafgaand aan het toevoegen goed over na.

Terug naar de Veelgestelde Vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing