Mijn IP-adres is gewhitelist,waarom kan ik niet inloggen?

Als je toegang wilt krijgen tot de productfeed moet je IP-adres worden gewhitelist. Sommige internet providers geven geen vast IP-adres, het is daarom mogelijk dat je na een bepaalde periode een nieuw IP-adres krijgt toegewezen. Het nadeel hiervan is dat je opeens geen toegang meer hebt tot de FTP-server. Je zult dan ook je nieuwe IP-adres opnieuw moeten indienen om te laten whitelisten.