Kan ik mijn eerdere aangemaakte links ergens opvragen?

Wij slaan de door jou aangemaakt tekstlinks niet op. Je zult deze link(s) opnieuw aan moeten maken of deze moeten opzoeken in je CMS of HTML code. Het kan handig zijn om bijvoorbeeld in een excel bestand je gebruikte tekstlinks en andere promotiematerialen bij te houden. Je behoudt hiermee het overzicht en voorkomt op deze manier dat er verouderde of kapotte links op je website staan.