Kan ik een gebruiker ook weer verwijderen?

Ja, je kunt een gebruiker naderhand ook weer verwijderen. Je kunt dit doen door in het tabblad ‘account’ op de prullenbak te drukken onderaan de pagina bij de gebruiker gegevens. Hierbij is hierbij een  uitzondering: jezelf verwijderen is niet mogelijk. Dit moet een andere gebruiker doen of je kunt mailen naar partner@bol.com.

Terug naar de Veelgestelde Vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing