Ik krijg de foutmelding dat er iets mis is gegaan, hoe los ik dit op?

Geven wij aan dat er iets mis is gegaan? Dan ben je waarschijnlijk bij ons al bekend. Om jou als nieuwe gebruiker te kunnen koppelen aan een affiliate account moet je namelijk een Bol.com klantaccount aanmaken. Heb je deze al? Dan kun je dus gewoon inloggen met deze gegevens! Wanneer je jezelf dubbelop probeert te registreren geeft het systeem deze melding. Ben je het wachtwoord vergeten van je klantaccount? Klik dan hier om een nieuwe op te vragen.

Terug naar de Veelgestelde Vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bol.com Affiliate Marketing