Hoe meten jullie verkopen over verschillende computers en browsers?

Op het moment dat wij een bezoeker herkennen of hij in dezelfde sessie als de click inlogt in zijn account, plaatsen wij een cookie bij het account van de bezoeker. Op het moment dat de bezoeker een bestelling doet bij bol.com herkent het systeem de website waar de laatste klik is gezet. Is dit jouw website dan wordt de order toegekend aan jouw account en verdien je commissie.