Hoe kan ik toegang krijgen tot de productfeeds?

De feeds zijn te bereiken via onze FTP-server. Om toegang hiervoor te krijgen, moet je je IP-adres waarvandaan je de FTP-server benaderd laten whitelisten. Dit kun je laten doen door dit formulier in te vullen. Voor een succesvolle whitelist hebben we je naam, website, siteID en email nodig. De aanvraag neemt maximaal vijf dagen in beslag. Als je IP-adres is toegevoegd, ontvang je hierover een bericht van onze support-afdeling. Als je bent toegevoegd aan de whitelist krijg je ook de inloggegevens voor de productfeed.