Hoe kan ik testen of een link werkt?

Als je een tekstlink aanmaakt via het Partnerprogramma ziet deze er ongeveer zo uit: https://partner.bol.com/click/clickp=1&t=url&s=33456&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com&name=testlink. Zet je een klik, dan is deze real time in je overzicht in het Partnerprogramma terug te zien. Kijk hier voor meer informatie over links checken!

Terug naar de Veelgestelde Vragen
volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin