Een partner heeft mij uitgenodigd als (extra) gebruiker, wat moet ik doen?

Wanneer een partner je heeft uitgenodigd ontvang je hier een e-mail van. In de e-mail staat een knop waarmee je deze uitnodiging kan bevestigen. Je moet hiervoor eerst een klantaccount aanmaken. Heb je deze al? Dan kun je gelijk inloggen met jouw klantaccount gegevens!

Terug naar de Veelgestelde Vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *