Rapportages

Het bol.com Partnerprogramma biedt jou uitgebreide rapportages. Zo kun je als partner de perfomance van jouw partnerlinks tot in de puntjes bekijken. We bieden een aantal verschillende soorten rapportages aan in het Partnerprogramma, die we hieronder met je doornemen.

 

Homepagina

Rapportages homepaginaAls je inlogt op het Partnerprogramma, zie je een snelle weergave van je perfomance de afgelopen 14 dagen. Je ziet hier het verdiende bedrag aan commissie, je omzet, het aantal orders, het aantal producten, het aantal kliks, het aantal vertoningen, de Click Through Rate en je conversie.

Rapportagepagina

Vanaf je homepage kun je doorklikken naar de rapportagepagina. Op deze pagina kun je al je resultaten uitgebreid analyseren. Je kunt de commissie, omzet, orders, producten, kliks, vertoningen, CTR en conversie bekijken van je website(s). Je kunt de resultaten filteren op website en datum.

Uitgebreide rapportages (downloads)

In het Partnerprogramma bieden we ook uitgebreidere rapportages. Deze kun je vinden onder de tab ‘Downloaden’ in het Partnerprogramma. We hebben de volgende drie uitgebreidere rapportages:

Commissie & omzet
In deze rapportage vind je een overzicht van jouw commissie per dag, site, framtype, name, subID en productgroep. In dit bestand vind je ook gelijk de omzetgetallen, commissiepercentages, het aantal gekochte producten en de gemiddelde ordewaarde.
Kliks & Impressies
In dit rapport vind je een activiteitenoverzicht per dag, site, name, subID en productgroep. Ook vind je er de CTR, de EPC, het orderaantal, de conversie, de omzet en de gemiddelde orderwaarde.
Orders
In deze rapportage vind je een overzicht van alle orders, met daarin: de orderitemnummers, de datum, het product, de website, de name, de subID, de prijs, je commissie en de status. Dit is de meest gebruikte in het Partnerprogramma.

Productoverzicht

CaptureJe kunt heel snel een overzicht van alle via jouw bestelde producten krijgen. Dit doe je door op het aantal orders te klikken op de rapportagepagina. Je krijgt dan vervolgens een lijst met alle producten te zien. Hier staat het product, de besteldatum, de commissie en de status van de bestelling.