Rapportages

Het bol.com Partnerprogramma biedt jou uitgebreide rapportages. Zo kun je als partner de perfomance van jouw partnerlinks tot in de puntjes bekijken. Er zijn verschillende soorten rapportages in het Partnerprogramma, die hieronder worden toegelicht.

 

Homepagina

Als je inlogt op het Partnerprogramma, verschijnt er een weergave van je performance. Je vindt hier het huidige saldo, de prestaties van vandaag én de prestaties van de afgelopen 28 dagen in vergelijking met de 28 dagen daarvoor.

 

Rapportages

In het Partnerprogramma bieden we ook uitgebreidere rapportages. Deze zijn te vinden onder het menu-item ‘Rapportages’ in het Partnerprogramma. Er zijn drie uitgebreidere rapportages:

Commissie & omzet
In dit overzicht vind je de commissie en omzet per dag, website, promotiemiddel, naam, subid, devicetype en commissie percentage.
Ook vind je in dit bestand een uitsplitsing van goedgekeurde en openstaande omzet en commissie, en het aantal gekochte producten.
Promotiemiddel
In het promotiemiddel overzicht zie je de resultaten van jouw promotiemiddelen per dag, website, promotiemiddel, naam, en subid. De resultaten betreffen kliks, vertoningen, de doorklikratio (CTR), commissie, verdiensten per klik (EPC), orderaantal, conversie, omzet (excl. btw) en gemiddelde orderwaarde (AOV).
Orders
In dit overzicht worden per product de volgende gegevens getoond: het ordernummer, orderdatum, producttitel, producttype, website, promotiemiddel, naam, subid, aantal producten, verkoopprijs, verkoopprijs excl. btw, commissie, commissiepercentage, status en devicetype.