Gevorderden

Ben je bekend met het bouwen van een website of app of heb je iemand die jou daarbij helpt, dan kun je wellicht ook gebruik maken van de promotiemiddelen voor gevorderen. Deze promotiemiddelen zijn handig wanneer het handmatig aanmaken van promotiemiddelen voor je website niet efficient meer is. Voor deze promotiemiddelen is technische kennis vereist.

Feeds

Via de productfeed is het op een eenvoudigere wijze mogelijk om (een deel van) het assortiment en productinformatie op te halen. Om het overzichtelijk te houden, is het assortiment onderverdeeld in verschillende categorie feeds. Indien je jouw site richt op een bepaalde productgroep kun je dus eenvoudiger de gewenste producten eruit halen. In de productfeed vind je alle producten die ook op de website van bol.com staan. Er wordt onder andere informatie meegegeven over de levertijd, de link naar een afbeelding, een korte beschrijven en de prijs.

Open API

Met de bol.com API kun je real time product informatie ophalen bij bol.com. Dit is een handig alternatief voor grote product feed bestanden, zodat je zelf geen enorme product database hoeft aan te leggen.

bol.com Affiliate Marketing