Handleidingen

Er zijn op dit moment enkele handleidingen beschikbaar over de verschillende promotiemiddelen. Het aantal handleidingen zal in de toekomst steeds verder worden uitgebreid. In een handleiding wordt uitgelegd hoe een promotiemiddel kan worden aangemaakt en aan jou wensen kan worden aangepast.

Algemene handleiding

Deze handleiding behandelt alle onderdelen van de website zoals o.a. de rapportages en het opbrengstentabblad

Sitebar

Met behulp van de Sitebar kun je makkelijk en snel verschillende promotiemiddelen aanmaken zonder te hoeven inloggen op de site van het Partnerprogramma.

Handleiding over de sitebar

Banners

Banners zijn afbeeldingen waarmee je bol.com, een specifieke productcategorie of een actie kunt promoten

Handleiding over banners

Bestsellerlijst

De bestsellerlijst toont je bezoeker een selectie van de bestverkopende producten binnen een bepaalde productgroep

Handleiding over de bestsellerlijst

Open API

Met de open API kun je realtime informatie opvragen over het bol.com assortiment, hierdoor is het niet nodig om een enorme database op te bouwen

Handleiding over de API

Productfeed

Met de productfeed kun je eenvoudig de actuele catalogus van bol.com ophalen en op je website plaatsen

Productlink

Met de productlinkgenerator kun je van één of meerdere artikelen, eventueel over verschillende productgroepen, gemakkelijk een uiting te maken

Handleiding voor het aanmaken van een productlink

Tekstlink

Een tekstlink is de meest subtiele manier om door te linken naar bol.com. Onopvallend, maar effectief! Het is ook mogelijk om deze links handmatig aan te maken

WordPress, de plugin installeren

Met de WordPress plugin kun je eenvoudig productlinks, bestsellerlijsten of een zoekwidget toevoegen aan een WordPress site. In deze handleiding lees je hoe je deze plugin op jouw website kunt installeren

Handleiding over de WordPress plug-in

WordPress, aan de slag

Met de WordPress plugin kun je eenvoudig productlinks, bestsellerlijsten of een zoekwidget toevoegen aan een WordPress site. In deze handleiding lees je hoe je aan de slag kunt met de plugin.

Handleiding over de WordPress plug-in

Zoekwidget

De zoekwidget geeft een bezoeker de mogelijkheid om op jouw website naar producten binnen het bol.com assortiment te zoeken

Handleiding over de zoekwidget

Overige CMS/blogdiensten

Heb je een Joomla of Drupal site, of gebruik je Blogger of Wix, dan kun je aan de hand van deze handleiding toch gebruik maken van alle promotiemiddelen.

Naar de veelgestelde vragen Start een chat met het supportteam Vragen? Stel ze aan ons supportteam