Saldo definities

Per 1 februari 2021 is je saldo gestart op €0 vanwege de overgang naar een nieuw systeem. Het saldo dat je voor 1 februari 2021 had blijft bestaan en wordt de komende maanden nog uitbetaald indien de orders zijn goedgekeurd. De factuur hierover komt in je nieuwe facturen scherm te staan. Je hebt dus geen inzicht meer in de afhandeling per order. 

Je saldo is opgebouwd uit 3 verschillende soorten saldo. Het totaal saldo is niet het saldo wat je met een eerstvolgende uitbetaling op je factuur kun verwachten, daarom vertellen we je hier wat deze verschillende soorten saldo betekenen.

Pre-orders = dit saldo betreft de commissie die berekend is over bestellingen die via jouw link zijn gedaan, maar nog niet geleverd zijn. Het bedrag dat je hier ziet is exclusief btw.

Openstaand = dit saldo betreft de commissie over bestellingen die via jouw link zijn gedaan, en bij de klant geleverd zijn maar nog retour gestuurd kunnen worden. Een klant heeft 30 dagen de tijd om een bestelling terug te sturen, dus 30 dagen na levering heb je definitief recht op de commissie over een bestelling. Wanneer een bestelling binnen 30 dagen terug wordt gestuurd dan zal het openstaand saldo lager worden. Het bedrag dat je hier ziet is exclusief btw.

Goedgekeurd = dit saldo betreft de commissie over bestellingen die geleverd zijn én waarvan de retourtermijn van 30 dagen verstreken is. Het goedgekeurde bedrag is dus het bedrag dat je kunt verwachten bij een eerstvolgende uitbetaling. Uitbetaling wordt gedaan aan het begin van de maand en dient minimaal € 50,- te zijn. Na een uitbetaling van het goedgekeurd saldo zal dit bedrag weer op 0 komen te staan en kun je op de factuur vinden welk bedrag we aan je uitbetalen. Het bedrag dat je hier ziet is exclusief btw.

Totaal saldo = dit saldo betreft een opsomming van de drie bovenstaande soorten saldo. Dit is het bedrag dat je kunt verwachten als er geen retouren of annuleringen zijn. Reeds uitbetaalde commissie staat niet bij het totaal saldo, maar kun je terug vinden op de facturen in je account. Het bedrag dat je hier ziet is exclusief btw.