Update: sitebar werkt weer

Tot onze grote spijt heeft een van onze tools, de sitebar, een hele tijd niet gewerkt. Hij werd namelijk niet getoond op iedere pagina op bol.com waardoor je toch je productlinks aan moest maken via het Partnerprogramma. Vandaag delen we graag mede dat hij weer werkt!

Met de sitebar kun je veel sneller partnerlinks en productlinks aanmaken naar alle pagina’s op bol.com. Door gebruik te maken van de sitebar kun je dus direct vanaf bol.com je promotiemiddelen aanmaken en hoef je niet eerst in te loggen in je Partnerprogramma account om vervolgens steeds van bol.com naar je partner account te moeten switchen.

Maak jij al gebruik van de sitebar?

Met de sitebar bespaar je dus een hoop tijd bij het maken van partnerlinks en productlinks. De sitebar is dus een balkje wat rechts op bol.com verschijnt, die je alleen maar hoeft te activeren vanuit je partneraccount. Om hem te activeren log je in op partnerprogramma.bol.com en ga je naar het tabblad >Promotiemateriaal< en klik je op activeren onder de sitebar. 

Na het activeren zie je op bol.com helemaal rechts op je scherm een balk met icoontjes. Het bovenste icoontje kun je gebruiken om promotiemiddelen te maken voor je partnersite.

Bespaar je zelf dus een hoop tijd en moeite door de sitebar te gebruiken wanneer je meerdere links gaat aanmaken. Bekijk de gehele handleiding als je er niet uit komt.

Geplaatst in Nieuws, Partnerprogramma
2 reacties op “Update: sitebar werkt weer
  1. Kim schreef:

    Wat leuk, ik doe ook mee en ben benieuwd hoe het BOL affiliate bevalt. 🙂

  2. Guido schreef:

    Werkt weer prima, bedankt! Scheelt inderdaad een hoopt tijd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin