Update: Sitebar

sitebar bol.com Partnerprogramma

Inmiddels is de sitebar ruim 3 maanden live en de sitebar wordt volop gebruikt. Via de sitebar zijn er al meer dan 2.000 sitelinks aangemaakt die gezamenlijk meer dan 400.000 visits hebben opgeleverd! Maak jij al gebruik van deze handige tool?

Wat is de Sitebar?

De Sitebar is een handige tool waarmee je makkelijk en snel links aan kunt maken terwijl je op bol.com zit. Nadat je de Sitebar via je Partnerprogramma account hebt geactiveerd (bij promotiemiddelen), verschijnt de Sitebar rechts op je bol.com site. Als je een leuk product ziet op bol.com kun je direct een link, tekstlink of productlink aanmaken. Ook kun je de link gelijk plaatsen op sociale media zoals Twitter en Facebook. Dus eenmalig de sitebar activeren en je hoeft nooit meer in te loggen op het Partnerprogramma om een tekst- of productlink te plaatsen!
Sitebar 3

Wat kun je met de Sitebar?

    • (Partner) links aanmaken
    • Link + Tekst (tekstlink)
    • Link + producttitel + plaatje (productlink)
    • Twitter & Facebook partnerlinks

sitebar bol.com Partnerprogramma

Handleiding en meer informatie

Er is een uitgebreide handleiding van de Sitebar beschikbaar. In deze handleiding vind je alles over het activeren en gebruiken van de Sitebar.

Log nu in en activeer je Sitebar bij promotiemiddelen.

Heb je naar aanleiding van de Sitebar nog vragen of opmerkingen? Laat dan hieronder een berichtje achter of mail naar partner@bol.com. Blijf altijd op de hoogte door ons te liken op Facebook.

Geplaatst in Promotiemiddelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin