Problemen WordPress plugin

We krijgen de laatste tijd steeds meer meldingen dat de WordPress plugin niet meer werkt. Na een klein onderzoek zijn we erachter gekomen dat de plugin niet meer werkt wanneer je WordPress update naar de nieuwste versie. We snappen dat dit heel vervelend is en dat dit voor sommige partners betekent dat zij geen nieuwe linkjes kunnen aanmaken. We zijn daarom bezig om op korte termijn een goed alternatief te bieden, zodat het maken van productlinks op WordPress weer mogelijk is. Voor nu bieden we de volgende mogelijkheid als je daar niet op kunt wachten:

Tijdelijke oplossing
Maak een partnerlink aan en plaats deze partnerlink als hyperlink achter een afbeelding van een product. Op die manier maak je het plaatje klikbaar. Een partnerlink aanmaken kan vanuit je Partnerprogramma account via het tabblad ‘promotiemiddelen’ en dan te kiezen voor ‘tekstlink’. Het is ook mogelijk om een partnerlink te maken via de Sitebar die je ook kunt installeren vanuit je Partnerprogramma account, je maakt dan links aan direct vanaf de bol.com website.

 

Houd dit partnerblog in de gaten voor meer updates over de WordPress plugin en het alternatief waar we aan werken.

 

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Email this to someone
Geplaatst in Nieuws, Promotiemiddelen
7 reacties op “Problemen WordPress plugin
 1. opvoedinginfo schreef:

  Worden we automatisch op de hoogte gehouden wanneer dit wel werkt?
  Zou prettig zijn.

  Alvast dank

 2. Silphya schreef:

  Dat is inderdaad flink balen. Dacht eerst dat ik iets verkeerd deed (ook al doe ik hetzelfde als voorheen). Hopelijk wordt dit snel opgelost. Krijgen we dit dan te lezen via een nieuwsbrief?

 3. Hans vd Bergh schreef:

  Als ‘omweg’ gebruik ik de wordpress-code van een oude productlink en vervang daarin de code van het boek. Dat lijkt goed te gaan.

 4. Antoinette schreef:

  Ik hoop dat de makers beseffen dat het updaten naar de nieuwste versie WordPress essentieel is voor de beveiliging en dat het goede pluginmakers betaamd hun plugin altijd met nieuwe versies te testen….

  Ik maak trouwens online een productlink aan en haal hieruit de ID en het nummer van het betreffende boek en plaats deze in een kopie van een oudere productlink shortcode.

 5. Martin schreef:

  Fijn dat jullie er mee bezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin