Problemen WordPress plugin – opgelost

We krijgen de laatste tijd steeds meer meldingen dat de WordPress plugin niet meer werkt. Na een klein onderzoek zijn we erachter gekomen dat de plugin niet meer werkt wanneer je WordPress update naar de nieuwste versie. We snappen dat dit heel vervelend is en dat dit voor sommige partners betekent dat zij geen nieuwe linkjes kunnen aanmaken. We zijn daarom bezig om op korte termijn een goed alternatief te bieden, zodat het maken van productlinks op WordPress weer mogelijk is. Voor nu bieden we de volgende mogelijkheid als je daar niet op kunt wachten:

Tijdelijke oplossing
Maak een partnerlink aan en plaats deze partnerlink als hyperlink achter een afbeelding van een product. Op die manier maak je het plaatje klikbaar. Een partnerlink aanmaken kan vanuit je Partnerprogramma account via het tabblad ‘promotiemiddelen’ en dan te kiezen voor ‘tekstlink’. Het is ook mogelijk om een partnerlink te maken via de Sitebar die je ook kunt installeren vanuit je Partnerprogramma account, je maakt dan links aan direct vanaf de bol.com website.

*update dec 2017*

De plugin werkt weer. Mocht je toch nog problemen ondervinden, kun je ons mailen via partner@bol.com.

 

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Email this to someone
Geplaatst in Nieuws, Promotiemiddelen
12 reacties op “Problemen WordPress plugin – opgelost
 1. opvoedinginfo schreef:

  Worden we automatisch op de hoogte gehouden wanneer dit wel werkt?
  Zou prettig zijn.

  Alvast dank

 2. Silphya schreef:

  Dat is inderdaad flink balen. Dacht eerst dat ik iets verkeerd deed (ook al doe ik hetzelfde als voorheen). Hopelijk wordt dit snel opgelost. Krijgen we dit dan te lezen via een nieuwsbrief?

 3. Hans vd Bergh schreef:

  Als ‘omweg’ gebruik ik de wordpress-code van een oude productlink en vervang daarin de code van het boek. Dat lijkt goed te gaan.

 4. Antoinette schreef:

  Ik hoop dat de makers beseffen dat het updaten naar de nieuwste versie WordPress essentieel is voor de beveiliging en dat het goede pluginmakers betaamd hun plugin altijd met nieuwe versies te testen….

  Ik maak trouwens online een productlink aan en haal hieruit de ID en het nummer van het betreffende boek en plaats deze in een kopie van een oudere productlink shortcode.

 5. Martin schreef:

  Fijn dat jullie er mee bezig zijn.

 6. intellegus schreef:

  Ik gebruik op onze site vooral de zoek widgets. Het aanmaken van allerlei losse productlinks werkt voor ons dus niet omdat ik dan voor alle getoonde producten losse links moet aanmaken en moet gaan beheren. Dit is niet te doen, beheerstechnisch.
  De omzet is de afgelopen weken gereduceerd tot 0 door het niet meer werken van de widgets. Ik hoop dan ook op een snelle oplossing, want dit kost simpelweg teveel omzet.

 7. Peter schreef:

  Is er al een oplossing voor dit probleem?

  • intellegus schreef:

   Het schijnt dat de update die nét uit is het probleem zou moeten verhelpen. Ik zie in de admin schermen dat het invoegen wel lukt, alleen bij mij werkt het aan de voorkant nog steeds niet. Ook het inschakelen van een ander thema mocht niet baten, dus ik heb mijn twijfels bij de robuustheid van deze fix.

 8. Antoinette schreef:

  Sinds de laatste update werkt de plugin helemaal niet meer; ook eerdere vermeldingen worden nu niet meer getoond. (de .js wordt niet geladen). Hoe zet ik de ‘oude’ versie weer terug?

 9. Silphya schreef:

  Ook de laatste update bracht geen soelaas. Ik hoop dat dit probleem toch snel opgelost kan worden. Voel “me een beetje kaal” zonder de advertenties die ik zo zorgvuldig mogelijk bij artikelen probeerde te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin