Het LEGO® kidsplatform!

Stel de bezoekers van je website of blog snel op de hoogte van het nieuwe platform voor en door kinderen! Bol.com en LEGO® hebben samen een kidsplatform opgericht waar, naast informatie over LEGO® en het bekijken van filmpjes van anderen, de kinderen ook zelf speelfilmpjes kunnen maken en delen. Het uitgangspunt van dit nieuwe platform is om de fantasie en creativiteit van kinderen aan te scherpen en te prikkelen.

De kinderen kunnen gebruikmaken van een scriptgenerator, geluidseffecten en diverse achtergronden om een volwaardig filmpje te maken. Nadien is het mogelijk om het speelgoedfilmpje online en via social media te delen. Op deze manier worden zij gestimuleerd om creatief aan de slag te gaan als regisseur van hun eigen speelfilmpjes en leren zij op een andere manier te spelen.

Er kan niet direct commissie worden verdiend door het promoten van het kidsplatform, maar wellicht is het interessant voor bezoekers van jouw website en wil je ze hier meer over vertellen omdat het natuurlijk super gaaf is! Wil je er een artikel over schrijven maar toch ook iets aan verdienen? Dan kun je natuurlijk ook zeggen wat de leukste, mooiste of bestverkochte LEGO® producten zijn.

Geplaatst in bol.com, Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing