Nieuwe Webinars

Benieuwd hoe je de promotiemiddelen het beste in kan zetten voor jouw website om zo de conversie te verhogen? Binnenkort geven wij een Webinar met handige conversie tips.

Wil jij graag weten waar en hoe je het beste een partnerlink of bestsellerlijstje kan plaatsen in een artikel of op je blog en naar wat voor pagina je het beste kunt linken? Dit en meer vertellen we je in ons Webinar met conversie tips. Heb je moeite met het Partnerprogramma en ben je niet heel technisch aangelegd maar wil je wel meer uit het Partnerprogramma halen, dan ben je van harte welkom!

Het Webinar zal in de avond rond 19.00 uur gegeven worden, de datum volgt zo snel mogelijk samen met de mogelijkheid om je in te schrijven. Houd de nieuwsbrief in de gaten en volg ons op Facebook en Twitter, zodat je de aanmelding voor het Webinar niet mist!

Klantencontact
Vind je de Webinars van het Partnerprogramma ook zo handig? We zijn druk bezig met een Webinar over klantencontact en hoe om te gaan met verschillende soorten klanten/bezoekers. Wanneer je een eigen website beheert is de kans groot dat je reacties krijgt van de bezoekers van je website. Deze reacties zijn niet altijd even positief of wat je had gehoopt. In dit Webinar laten we je zien hoe we bij bol.com omgaan met verschillende berichten van klanten.

Webinar voor nieuwe partners
Maandelijks krijgen wij vele nieuwe aanmeldingen voor het Partnerprogramma. Niet iedereen heeft dezelfde technische kennis en is even handig met html en het bouwen van een website. Daarom gaan wij nieuwe partners de mogelijkheid bieden om een ‘starters’ Webinar bij te wonen. Op deze manier proberen we je te helpen met de basis van het gebruik van het Partnerprogramma. We leggen je stap voor stap uit hoe je nou een tekstlink of een productlink plaatst en waar je je resultaten kunt vinden. Ook voor onze bestaande partners die graag de basis nog eens duidelijk uitgelegd willen zien is het Webinar te volgen. Later meer informatie over wanneer dit eerste starters-Webinar zal plaatsvinden.

Geplaatst in Partnerprogramma, Webinars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing