Webinar Content & Copy gemist? Kijk hem hier terug!

Op 17 november 2014 organiseerden wij voor al onze partners een webinar Content & Copy. In twee uur tijd kon jij gratis je kennis over schrijven voor het web verbeteren. Heb je het webinar gemist? Je kunt deze hier terugkijken!

Onze spreker Bob van de Vooren gaat onder andere in op hoe bezoekers je website bekijken, wat de toegevoegde waarde is van goede teksten en vertelt over het geheim van goede webteksten. Bob heeft ook over zoekmachine optimalisatie, usability en het bijblijven met je content.

Video webinar

Presentatie webinar

Geplaatst in Partnerprogramma, Webinars Getagd met , , , , , , , ,
2 reacties op “Webinar Content & Copy gemist? Kijk hem hier terug!
 1. Martine schreef:

  Leuke webinar, thanks.
  TIP voor combinatie Vlamingen en Hollanders; probeer uit beide gebieden recensies te krijgen. Zo krijg je misschien meer taalkleur.

  Ik heb ook nog een vraagje, als je de content van een site wil overzetten naar een andere. Gewoon gestaag blog voor blog. Kun je dan te maken krijgen met Google die denkt dat je content jat (moet je dan orphan pages oid gebruiken). Moet je het dan van je oude site afhalen of kun je het daar ook laten staan?

  mvg, Martine

  • Jan-Wouter Dekker schreef:

   Goede tip, bedankt daarvoor!

   We hebben het even nagevraagd aan onze interne specialisten. Je kunt het beste je ‘oude’ blog laten redirecten (doorverwijzen) naar je nieuwe blog. Zo voorkom je duplicate content.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing