Verhoog je verdiensten met het bol.com Partnerprogramma

In de laatste jaren kopen steeds meer mensen hun sint- en kerstcadeau’s online. Vorig jaar verwerkte bol.com op de laatste maandag voor Pakjesavond maar liefst 8 bestellingen per seconde! Ook dit jaar verwachten we weer records te boeken. En we delen deze records graag met jou met mooie verdiensten in de feestdagenperiode. Lees hier onze tips om jouw verdiensten direct te verhogen!

1. Integreer relevante links in je content

Relevantie zorgt voor de beste resultaten. Je biedt dan namelijk je bezoekers een extra service. En dat wordt gewaardeerd! Binnen het bol.com partnerprogramma is een tekstlink ook het meest effectieve promotiemiddel.

Schrijf je over een boek, plaats direct een linkje naar de productpagina van het boek. Op deze manier stuur je je bezoeker direct naar de juiste pagina op de website van bol.com en verhoog je hiermee de kans dat het boek wordt gekocht.

Heb je een artikel over het leukste kinderspeelgoed, plaats een bestsellerlijstje met speelgoed naast het artikel. Succes verzekerd!

2. Gebruik actuele materialen

Af en toe zorgt het wat voor wat ongelukkige situaties. Een felgekleurde oranje banner om de laatste WK of EK spulletjes aan te schaffen. Of oude verlopen acties die weken later nog een prominente plek op je website hebben.

pre sale

Pre sale banner

doe het zelf banner

doe het zelf banner bol.com


pre-sale bol.com

Nederland kleurt oranje bol.com

Loop je website door om te kijken of er nog verouderde campagnes live staan. In het bol.com partnerprogramma vind je bij Promotiemateriaal -> Banners alle actuele campagnes terug.

Zijn je klanten op zoek naar aanbiedingen? Plaats dan een dagdeal of weekdeal banner en je ziet altijd de laatste bol.com aanbiedingen op je website.

Op het partnerblog vind je een overzicht van alle feestdagen campagnes bij bol.com. Dan weet je precies wanneer de acties starten en eindigen, en biedt je altijd de meest relevante acties aan je bezoekers.

3. Schrijf artikelen over huidige trends

Als jij als een van de eersten over een nieuwe trend schrijft, is succes verzekerd. Kijk dan ook binnen je eigen vakgebied hoe jij kunt inspelen op de nieuwste trends.

Bol.com helpt je er graag bij. In onze winkel laten we je graag de nieuwste artikelen en collecties zijn, bijvoorbeeld:
De nieuwste kersttrends
Leukste baby- en kinderartikelen
De kookfavorieten van onze experts
Ook vind je in de winkel van bol.com vele toplijstjes, bijvoorbeeld de boeken top 100.

Heb jij nog andere tips? Laat het weten in de reacties hieronder! We wensen je mooie verdiensten tijdens de feestdagen toe!

Andere artikelen in de “Ben jij klaar voor de feestdagen” reeks zijn:

Ben jij klaar voor de feestdagen?
Feestdagen is coming
Campagne overzicht
Vergroot je bereik met blog promotie
Wanneer is je blog promotie succesvol?
Klaar voor de grote schoonmaak

Geplaatst in Partnerprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin