Update! Nieuwe lay-out accountschermen

Achter de schermen zijn we druk bezig met het doorvoeren van een aantal veranderingen en verbeteringen aan het systeem van het Partnerprogramma. We hebben er de laatste maanden hard aan gewerkt een nieuw, beter systeem te bouwen. Op woensdag 3 april gaan wij live met de eerste verandering! Vanaf die datum zul je een paar wijzigingen zien in je Partnerprogramma account. Het gaat tijdens de eerste stap om een verandering in de accountschermen.

Het live zetten van de nieuwe accountschermen zal gebeuren op woensdagochtend, wat betekent dat partners even niet in hun account kunnen. De kliks en omzet die tijdens die ochtend behaald worden zullen natuurlijk wel gewoon gemeten worden en zijn later terug te zien in het account. In de middag van woensdag 3 april zal het weer mogelijk zijn om in te loggen. Onze excuses voor eventueel ongemak.

De functionaliteiten van het nieuwe systeem zullen veelal hetzelfde blijven, maar het uiterlijk van de schermen is veranderd. In de loop van dit jaar zullen wij ook de andere aspecten van het Partnerprogramma gaan verbeteren en stap voor stap implementeren. Bij iedere nieuwe stap wordt je natuurlijk op de hoogte gebracht!

Mocht je iets niet meer kunnen terugvinden of zie je iets vreemds, neem dan contact met ons op via partner@bol.com.

Geplaatst in Nieuws, Partnerprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin