Uitzetten oude database afbeeldingen

Via dit bericht willen we je graag op de hoogte stellen van een wijziging in de image URL, waardoor afbeeldingen in je affiliate links per 16 oktober niet meer zichtbaar kunnen zijn.

Indien je image URL’s ophaalt vanuit een van de volgende promotiemiddelen (productlink via sitebar, API, productfeed, bGenius feeds, oude bestsellerlijsten), dan kun je dit bericht negeren. Deze promotiemiddelen halen allemaal de nieuwe correcte image URL op.

Indien je in het verleden (voor maart 2020) oude image URL’s hebt gekopieerd en gebruikt in je affiliate links, willen wij je vragen om deze te controleren op de waarden in de URL.

De oude waarde van de image URL’s herken je aan s.s-bol.com en de nieuwe waarde herken je aan media.s-bol.com. Mocht je binnen de image URL de oude waarde (s.s-bol.com) zien, dan adviseren wij je om de affiliate link opnieuw aan te maken.

Hoe controleer je de image URL?

Stap 1: ga met de muis op de afbeelding staan
Stap 2: klik op de rechtermuisknop
Stap 3: klik op ‘inspecteren’ of ‘inspect’
Stap 4: kijk in de code of je s.s-bol.com of media.s-bol.com ziet staan. Indien je s.s-bol.com ziet staan betekent dit dat het een oude afbeelding betreft. Pas dit dan voor 16 oktober 2021 aan.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over deze wijziging, dan kan je een mail sturen naar partner@bol.com

Geplaatst in Nieuws, Partnerprogramma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*