Schrijf je nu in voor de Webinar Special Care!

Klantcontact is voor elk bedrijf erg belangrijk. Vooral als zich problemen voordoen of er vragen zijn is erg het belangrijk om op een goede manier met de klant om te gaan.

In de Webinar Special Care vertelt het Special Care team van bol.com hoe je het beste contact kunt hebben met je klanten of hoe je in kunt gaan op minder leuke reacties.

Het Special Care team van bol.com is de operationele klantenservice binnen bol.com. Dit team richt zich volledig op de individuele ‘Customer Experience’ en benadert de klant persoonlijk en uniek. Zo maakt dit team ambassadeurs van ontevreden klanten. Ze doen alles ter verbetering van de communicatie en de klantbeleving. Jij als website eigenaar zult ook af en toe in contact komen met de bezoekers van je website. Dit kan zijn op social media, reacties op blogberichten of via email.

Tijdens de Webinar vertellen we je graag meer over hoe dit team te werk gaat en waarom goed contact met de bezoekers van je website zo belangrijk is.

Wanneer is de Webinar?

Datum: woensdag 21 september
Tijd: 19:00
Je krijgt op de dag zelf een mail met een link naar de Webinar

Inschrijven?

Wil je dit Webinar graag bijwonen? Meld je dan hier aan door je naam, website en e-mail door te geven. Heb je nu al vragen? Mail ze dan naar partner@bol.com of laat hieronder een berichtje achter.

 

Geplaatst in Partnerprogramma, Webinars
5 reacties op “Schrijf je nu in voor de Webinar Special Care!
 1. Jonas Sbaï schreef:

  Beste,

  Ik wil graag deelnemen aan de webinar.

  Vriendelijke groeten

  Jonas Sbaï
  J&J Debestewebshops

 2. Raita schreef:

  Ik zou graag willen meedoen, maar kan niet op het aangegeven tijdstip. Is het mogelijk om een transcriptie te ontvangen van de webinar?
  Alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing