Partnerprogramma leest: Social Media

partnerprogramma leest

Als website eigenaar is het erg belangrijk dat je op de hoogte bent van wat er speelt in de online wereld. Daarom zetten we voor jou de belangrijkste artikelen op een rij in onze rubriek “Partnerprogramma leest”. De artikelen kunnen o.a. gaan over blogging, online marketing, technologie, e-commerce, contentstrategieën en zoekmachine optimalisatie.

 

Alles stijgt behalve Twitter?

De trend van social media blijft aanhouden. Naast Twitter stijgt elke grote media speler sterk. Maar ook al stijgt het gebruik van de sociale platformen, blijkbaar stagneert het vertrouwen juist. Lees het hele artikel op Emerce.

Facebook voor bedrijven

Wist je eigenlijk dat Facebook, ook een versie voor bedrijven heeft? En dat de bol.com collega’s nu dus tijdens werk op social media zitten? Workplace genaamd, is een uniek platform waar samenwerking en communicatie gestimuleerd wordt. Met het grote aantal werknemers dat tegenwoordig bij bol.com werkt, helpt Workplace om collega’s uit verschillende afdelingen makkelijk elkaar te vinden en op de hoogte te houden van nieuwtjes en ontwikkelingen. Meer informatie over hoe het precies werkt, lees het hele artikel op Emerce.

 

Hoe bereik je de juiste klanten?

Het bereiken van de juiste doelgroep is altijd een moeilijke klus. Al helemaal als je niet met klanten of je bezoekers persoonlijk in contact staat. De juiste advertentie methode is daarom enorm belangrijk in het succes van elke campagne. Het volgende artikel gaat op een eenvoudige manier, diep in op de zogeheten “Salesfunnel”. Lees dit artikel op Frankwatching.

Voorspellingen komen uit…

Hoeveel van de 19 social media trends die aan het eind van 2016 voorzien waren zijn al uitgekomen? In een sterke Nederlandse podcast met 8 experts waarin op een duidelijke en gemakkelijk manier wordt verteld hoe zij 2017 voorspellen. Niet alleen leerzaam maar ook erg leuk om te beluisteren! Luister de podcast op Mediaweb.

Leuk weetje

Een sales groei van 1000%? Sommige productengroepen zagen wereldwijd een enorme groei in het eerste kwartaal van 2017. Puzzels en bordspellen, beide producten die juist eerst als “oldschool” werden gezien, zijn nu ineens weer een trend? Lees het artikel op Emerce.

 

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum, Partnerprogramma, Partnerprogramma leest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing