Partnerprogramma leest deel 17

partnerprogramma leest

Als website eigenaar is het erg belangrijk dat je op de hoogte bent van wat er speelt in de online wereld. Daarom zetten we voor jou de belangrijkste artikelen op een rij in ons segment “Partnerprogramma leest”. De artikelen kunnen o.a. gaan over blogging, online marketing, technologie, e-commerce, contentstrategieën en zoekmachine optimalisatie. De meest interessante artikelen van deze week zijn:

 

Alle 7 beïnvloedingsprincipes van Cialdini toegepast op e-mailmarketing

Wat zijn de beïnvloedingsprincipes van Cialdini? In deze blog lees je wat dit precies inhoud inclusief voorbeelden én het nieuwe zevende beïnvloedingsprincipe, toegepast op e-mailmarketing. Lees het artkel nu op Emerce.

In 5 stappen je community verbeteren met relevante content

Hoe zet je de strategie van Apple in om jouw community nog succesvoller te maken? Begin met het actief delen van content. Met een paar eenvoudige stappen zorg je ervoor dat actuele en relevante content jouw community een nieuwe impuls geeft en je leden vaker terugkomen en met elkaar in gesprek gaan. Lees het artikel nu op Frankwatching.

community-content-1170x350

Kies voor Instagram Stories in plaats van Snapchat [5 redenen]

Instagram stories is er in opkomst. In dit artikel worden de vijf redenen gegeven waarom je als merk wél gebruik moet maken van Instagram Stories en niét van Snapchat. Lees het artikel nu op Frankwatching

instagram-stories-1170x350

Geplaatst in Inspiratie, Partnerprogramma, Partnerprogramma leest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing