Partnerprogramma leest: Content anno 2018

Als website eigenaar is het erg belangrijk dat je op de hoogte bent van wat er speelt in de online wereld. Daarom zetten we voor jou de belangrijkste artikelen op een rij in onze rubriek “Partnerprogramma leest”. De artikelen kunnen o.a. gaan over blogging, online marketing, technologie, e-commerce, contentstrategieën en zoekmachine optimalisatie.

80% van de content die anno 2018 wordt gemaakt wordt niet of nauwelijks gelezen. Het wordt steeds lastiger de lezer te boeien met interessante teksten, video’s of foto’s. Daarom heeft het Partnerprogramma voor jou een aantal interessante artikelen opgesteld over content(marketing). Zodat jij je bezoekers altijd weet te boeien!

Trends op gebied van communicatie en content

De behoefte aan gepersonaliseerde content wordt steeds groter, videocontent wordt steeds populairder en de focus ligt op content en communicatie waarover nog lang nagepraat wordt. Dit zijn slechts enkele trends die worden opgemerkt als je kijkt naar de wereld van online content. Bij online is het belangrijk met de snel veranderende trends mee te blijven gaan. Daarom heeft Frankwatching de trends en tips voor online communicatie en content marketing voor de tweede helft van 2018 bij elkaar gezet. Lees het artikel op Frankwatching.

 

Zo bereik je millenials met user-generated content

Millenials zijn mensen die geboren zijn tussen 1980 en 2000. Geen enkele andere generatie is zo groot en koopt zo veel als ‘generatie Y’. Hoe komt dat? Deels door user-generated content. Dit is content wat door gebruikers/klanten wordt gemaakt. Denk aan een Instragram post van een klant met hashtags van de gebruikte camera of een online review. Het doel is om op deze manier de klant een verhaal te laten vertellen. Wil je weten hoe jij user-generated content kunt toepassen? Lees het hele artikel op Emerce.

Social media: Ieder platform zijn eigen beleving

Hoewel social media een container begrip is lijken social media kanalen wel degelijk op elkaar. Snapchat, Facebook en Instagram hebben allemaal hetzelfde doel: contact hebben met elkaar en de wereld. Echter brengen de verschillende platformen een andere beleving met zich mee. Mensen zitten op Instagram voor ontspanning en het zien van vele advertenties op Facebook gaat gepaard met negatieve emoties. Het is daarom belangrijk om te weten wat voor content je waar moet plaatsen. Lees het hele artikel op Marketingfacts.

Heb jij een interessant artikel gelezen en wil je deze graag delen? Stuur deze dan naar partner@bol.com.

 

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum, Partnerprogramma, Partnerprogramma leest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin