Partnerprogramma leest: Artificial Intelligence

Partnerprogramma leest

Als website eigenaar is het erg belangrijk dat je op de hoogte bent van wat er speelt in de online wereld. Daarom zetten we voor jou de belangrijkste artikelen op een rij in ons segment “Partnerprogramma leest”. De artikelen kunnen o.a. gaan over blogging, online marketing, technologie, e-commerce, content strategieën en zoekmachine optimalisatie.

Artificial Intelligence (verderop ‘AI’ genoemd), ook wel kunstmatige intelligentie, maakt het mogelijk dat computers zelfstandig problemen kunnen oplossen zonder dat ze hier specifiek geprogrammeerd voor zijn. Computers maken door middel van algoritmes en patronen zelf beslissingen en leren daarnaast van hun fouten.

Met de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie zullen er op gebied van marketing ook een hoop veranderingen plaatsvinden. Een aantal van de veranderingen waar ondernemingen rekening mee moeten houden lees je hieronder.

Artificial Intelligence

Hoe ziet de toekomst van de zoekbalk eruit?

Heel veel consumenten gaan op zoek naar een product of dienst met het gebruik van zoekmachines. De manier waarop deze informatie wordt gezocht zal met AI erg gaan veranderen. Welke stappen moet je nemen als adverteerder? Lees dit artikel op Emerce.

Personalisatie en Artificial Intelligence

Wat gebeurt er als je alle aspecten van de klantbeleving automatiseert? Dwingt kunstmatige intelligentie op meer personalisatie en klantgerichtere websites? En hoe spreek je dan nieuwe consumenten aan? Lees hierover in het artikel op Marketingfacts 

De invloed van AI op marketing en de maatschappij

AI is steeds beter aan het worden in het overnemen van menselijke vaardigheden en is zelfs cruciaal in klantenservice. Dit heeft een enorme impact op marketing en op de maatschappij. Wat wordt de rol van de marketeer bijvoorbeeld? Bekijk dit artikel op Frankwatching 

Bol.com onderdeel van Innovation Center for Artificial Intelligence

In het gezamenlijke industrie-lab van ICAI en Ahold Delhaize, het AIRLab, zullen zeven promovendi onder andere onderzoek gaan doen naar maatschappelijk verantwoorde algoritmes voor het doen van aanbevelingen voor consumenten en naar transparante AI-technologie voor het managen van goederenstromen. De onderzoeken zullen onder andere plaatsvinden bij bol.com. Lees dit bericht op pers.bol.com. 

Heb jij een interessant artikel gelezen en wil je deze graag delen? Stuur deze dan naar partner@bol.com.

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum, Partnerprogramma, Partnerprogramma leest
1 Reactie op “Partnerprogramma leest: Artificial Intelligence
  1. Wilfred schreef:

    Spraaktechnologie op je website kan straks wel eens een belangrijke rankingsfactor in Google worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing