Partner Event 2016 terugblik

bol.com Partner Event 2016

Op 2 november zijn onze top-partners uitgenodigd voor ons jaarlijkse Partner Event. Een interessante dag waarop wij onze partners eindelijk weer eens ‘in het echt’ zien na alle online communicatie. Voor ons leuk om te zien welke gezichten er achter een website zitten en om te horen hoe zij het Partnerprogramma van bol.com ervaren. Voor onze partners is deze dag een inspirerende dag met vele interessante sprekers en kunnen ze kennismaken met andere partners.

Dit jaar hebben we het Partner Event gehouden op een prachtige locatie: De Fabrique in Utrecht. Een prachtige industriele locatie met verschillende ruimtes om onze partners te ontvangen. Daarnaast hebben we een aantal interessante spreker weten te strikken zoals Rik Vera, Ruud Veltenaar en Bart Schutz. Allemaal hebben ze een eigen kijk op de toekomst en hoe het consumentenlandschap zal gaan veranderen. De grootste impact werd voorspeld door de techniek die steeds meer mogelijk maakt.

jerome-wassenaar_bol_partnerevent_023
Uiteraard opende algemeen directeur Daniel Ropers het Event in de grote zaal. Hij vertelde hoe bol.com er voor staat en wat onze plannen zijn voor de toekomst. Onze partners zijn natuurlijk mede verantwoordelijk voor de enorme groei die bol.com ieder jaar weer maakt. Ook onze Directeur Marketing & Platform Innovatie, Margaret Versteden, en Directeur Operations & Fulfillment Huub Vermeulen vertelden wat de plannen zijn voor bol.com de komende jaren.

jerome-wassenaar_bol_partnerevent_034
Tussen de sessies door waren er lekkere hapjes en was er de mogelijkheid om andere partners te ontmoeten. Ook was het Partnerprogramma team aanwezig om vragen te te beantwoorden en feedback te krijgen van de partners. De dag werd afgesloten met een walking dinner en gezellige borrel.

Partner event 2016 bol.com Partner Event 2016jerome-wassenaar_bol_partnerevent_077bol.com Partner Event

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag waarbij we vele partners hebben mogen spreken en veel inspiratie hebben opgedaan. We hopen dat de sprekers hebben bijgedragen aan een nieuwe kijk op de toekomst en dat het je aan het denken heeft gezet voor je eigen website.

Geplaatst in Nieuws, Partnerprogramma, Partners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin