Nieuwe login schermen

Graag informeren we je over een kleine wijziging die binnenkort plaatsvindt op partnerprogramma.bol.com. Vanaf 2 juli zullen er nieuwe inlogschermen verschijnen wanneer je gaat inloggen bij het Partnerprogramma. Naast dat ze in een nieuw jasje zijn gestoken hebben we het hopelijk ook makkelijker voor je gemaakt. Hieronder vertellen we wat er gebeurt en waarom.

Wanneer je vanaf 2 juli 2018 naar partnerprogramma.bol.com gaat, zie je aan de rechterkant een knop om in te loggen. Voorheen vond je hier 2 invulvelden om direct in te loggen.

Wanneer klikt op de knop ‘inloggen’ dan kom je op onderstaand scherm terecht en kun je verder gaan met inloggen.

Goed om te weten

Als je voor het Partnerprogramma dezelfde inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) gebruikt als voor je bol.com account (bijvoorbeeld je webshopaccount of een verkopersaccount), dan worden deze gekoppeld.
Gebruik je voor het Partnerprogramma hetzelfde e-mailadres als voor je bol.com account maar een verschillend wachtwoord, dan wordt het wachtwoord van je bol.com account leidend. Dit betekent dat je wachtwoord voor het Partnerprogramma dus zal wijzigingen zonder dat je daar iets van merkt of iets voor hoeft te doen.

Probleem met inloggen?

Weet je niet meer welk wachtwoord je had voor je bol.com account en heb je een nieuw wachtwoord aangevraagd? Dan ontvang je een mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Dit doe je in onderstaand scherm en je klikt op ‘verzenden’.

Mogelijk krijg je daarna een melding met ‘delink die je gebruikte is ongeldig’. Geen paniek, je wachtwoord is wel goed gewijzigd en wij gaan deze melding aanpassen. Klik nu onderaan op ‘terug naar inloggen’ en log daar in met je nieuwe wachtwoord. Als het goed is ben je nu ingelogd met het nieuwe wachtwoord. Lukt het je nu nog steeds niet om in te loggen, mail dan naar partner@bol.com en vertel ons waar het fout gaat en wat je te zien krijgt.

Geplaatst in Partnerprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin