Milou tipt – Feestdagen

Omdat een groot deel van onze partners bestaat uit bloggers en websites over een specifieke productcategorie, zal Milou van het Partnerprogramma van bol.com voortaan iedere maand handige tips geven. Dit keer geef ik je inspiratie om over te schrijven op je website of blog deze maand.

Inmiddels zijn we aan het aftellen en tip ik jullie dit keer graag wat leuke kerst artikelen bij bol.com waar je mogelijk een leuk artikel over kunt schrijven op je blog.

Huisdieren houden van kerst

Ook onze huisdieren vier met ons de feestdagen en krijgen soms zelfs een lekker cadeautje. Bij bol.com zijn er ook enkele kerstige artikelen voor je huisdier. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pluche kalkoen, een shirtje voor je hond of een zadel voor je paard?

kerst-dier-collage

Kerstdiner met Jamie Oliver

Veel mensen beginnen tijdig met het bedenken van het kerstdiner. Goed idee dus om op jouw website mensen alvast te tippen op het nieuwe Kerst kookboek van Jamie Oliver! Het boek is in november dit jaar uitgebracht, dus nog niet veel mensen zullen het hebben. Schrijf hierover op je blog en wie weet bestelt men het via jouw partnerlink.

Kerstoutfit

Bij het kiezen van een kerstoutfit denkt misschien niet iedereen aan bol.com. Maar ook in onze winkel vind je te gekke foute kersttruien of zelfs hele kerst pakken van OppoSuits!

kerstpakken-collage

 Echte kerstbomen

Voor de mensen die wel graag een echte kerstboom in huis willen, maar het lastig vinden om deze te halen bij een echte kweker is er nu ook de mogelijkheid om een echte boom te bestellen via bol.com. Onze kweker selecteert de beste kwaliteit kerstbomen om bij je thuis te bezorgen. Dat scheelt weer sjouwen. We leveren graag een symmetrische kerstboom waarbij de takken gelijk verdeeld zijn over de stam. Elke kerstboom leidt natuurlijk wel zijn eigen leven, waardoor ze allemaal op hun eigen manier uniek zijn. Dat is ook juist de charme van een zelf versierde kerstboom: geen kerstboom is zoals die van jou.

Ga jij over een van deze tips schrijven? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geplaatst in Inspiratie, Partnerprogramma
2 reacties op “Milou tipt – Feestdagen
  1. Juliette schreef:

    Ja, wat een goede tips! Ik ga schrijven over het laten bezorgen van een kerstboom. Het is elk jaar weer een crime om die boom drie verdiepingen hoog te krijgen. (Ik neem me dan ook elk jaar, daags na Oud en Nieuw voor om volgend jaar gewoon een neppe te nemen. Wat ik dan weer niet doe. Elk jaar zwicht ik weer voor een traditioneel exemplaar.)
    Oh, en die foute kersttruien zullen wellicht ook nog even aan bod komen in mijn blog 😉

    • Milou tipt schreef:

      Leuk om te horen dat mijn tips je hebben geholpen Juliette! Hopelijk is het een goede oplossing om de boom te bestellen bij bol.com en wie weet help je andere mensen er ook mee door erover te schrijven op je blog. We zien graag je linkje tegemoet als je erover hebt geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing