Milou tipt | deel 2

Omdat een groot deel van onze partners bestaat uit bloggers en websites over een specifieke productcategorie, zal Milou van het Partnerprogramma van bol.com voortaan iedere maand handige tips geven. Dit kunnen tips zijn over hoe je jouw blog of website kunt verbeteren of bijvoorbeeld leuke tips om over te schrijven op je website of blog en waar je wellicht een partnerlink in kunt verwerken. Ook brengen we je op de hoogte van nieuwe producten en collecties van verschillende categorieën. Op deze manier hopen we websites en bloggers te inspireren en te helpen het beste uit het Partnerprogramma van bol.com te halen.

Schrijven over de Bulk 10-Daagse?
Het is je misschien niet ontgaan dat de Bulk 10-Daagse is gestart. Ik kan me voorstellen dat deze enorm brede campagne niet relevant is voor jouw website en bezoekers en dat je de beschikbare banners daarom niet wilt plaatsen. Maar wil je je meer richten op bepaalde producten of acties die wel aanslaan bij jouw publiek. In dat geval kan het zeker de moeite waard zijn om op deze Bulk 10-Daagse pagina te kijken welke acties of producten nu extra scherp geprijsd zijn in jouw categorie. Misschien ontdek je wel nieuwe producten bij bol.com die jou inspireren om over te schrijven op je website.

Johan Cruijff
Het is je vast niet ontgaan dat we afgelopen donderdag afscheid hebben moeten nemen van een voetbalheld. Mogelijk heb je op jouw website al aandacht besteed aan dit droevige nieuws of ga je dit nog doen. Schrijf bijvoorbeeld een eerbetoon met jouw mooiste herinneringen of de leukste uitspraken van Johan Cruijff. Kun je maar geen genoeg krijgen van de prachtige persoon die hij was, dan hebben we bij bol.com verschillende boeken over zijn carrière en leven. Op 2 arpil verschijnt de film Johan Cruijff – En Un Momento Dado, welke je nu al kunt reserveren. Het is een documentaire over de Spaanse periode van Johan Cruijff waarin dertien Catalanen vertellen over het moment dat Johan Cruijff hen in hun leven gegeven heeft.

Moestuin
Het voorjaar is natuurlijk de ideale tijd om je moestuin aan te leggen. Ook bij Albert Heijn worden de moestuintjes weer uitgedeeld. Bij bol.com helpen we je graag met het aanleggen van je moestuin. In dit weblog geven we tips voor het beginnen van een moestuin. Ook hebben we bij bol.com alles wat je maar nodig kunt hebben om de lekkerste groenten en fruit te verbouwen, zoals grond en voeding, kweekbakken, bescherming, en ruim 200 verschillende soorten zaden. Op onze moestuin pagina kun je zelfs zaden sorteren voor beginners en experts en kun je kiezen voor zaden die geschikt zijn voor op je balkon of in de tuin. Ben jij al een moestuin begonnen? Leuk idee om er snel mee te beginnen en hierover te schrijven op je blog of website. Vergeet niet om partnerlinkjes aan te maken naar bol.com, zodat jouw bezoekers precies kunnen vinden wat zij nodig hebben en zodat jij er ook een leuke commissie aan over houdt.

moestuin

Gezondheid
Staat gezondheid op jouw website centraal? Wist je al dat je bol.com een gezondheiswinkel heeft met daarin homeopathie producten, voedingssupplementen, producten om af te slanken en nog veel meer? Soms kan het erg vervelend zijn als je ziek bent of ergens last van hebt, maar toch naar de drogist moet voor bijvoorbeeld neusspray. Bij bol.com heb je het gemak dat je je huis niet uit hoeft en je het product de volgende dag al thuis geleverd krijgt, indien je voor 23:00 uur besteld. Handig om de bezoekers van jouw website te wijzen op deze producten bij bol.com en het gemak waarmee je ze in huis haalt. Daarnaast loopt er nu een 2+1 gratis actie op Davitamon, Bional en Ymea voedingssupplementen.

RollerCoaster Tycoon
Kun jij je nog herinneren wanneer je voor het eerst RollerCoaster Tycoon speelde en hoeveel uren je achter de computer of Xbox hebt doorgebracht met het bouwen van de vetste pretparken? 31 maart komt er een nieuwe versie van de game uit: RollerCoaster Tycoon World. Schrijf een leuk artikel op je blog of website over jouw favoriete games die je speelde toen je klein was en link naar deze nieuwe release die je nu kunt bestellen op bol.com!

1 april!
Laat jij je dit jaar in de maling nemen of ben jij degene die grappen uithaalt met een ander? Schrijf op je website of blog over de grappen die jij gaat uithalen (in de hoop dat je slachtoffer het niet leest) of over de grappen die anderen bij jou hebben uitgehaald. Bij bol.com helpen we je graag een handje met deze klassieke 1 april producten. Heb jij al een originele 1 april-grap bedacht? Wij zijn erg benieuwd!

Laat ons in een reactie weten welke blog tip jij het leukst of handigst vindt!

Heb je vragen over hoe je op je website naar artikelen of pagina’s kunt linken via het Partnerprogramma? Mail dan naar partner@bol.com.

Geplaatst in Inspiratie, Partnerprogramma
2 reacties op “Milou tipt | deel 2
 1. ElsaR schreef:

  Beste Milou

  Ik vind het idee van partnerlinks (zo als het voorbeeld van de moestuin) een super leuk idee om misschien op mijn blog geld te kunnen verdienen

  Maar ik heb nog een vraag :partnerlinks is alleen een link vanaf mijn blog naar Bol.com ? of moet ik een speciale code op mijn blog zetten?

  zodat jullie kunnen zien of een klant via mijn blog komt?

  kun je mij uitleggen hoe dit gaat?

  Alvast bedankt voor de moeite.

  Gr. ElsaR

  • Milou tipt schreef:

   Beste ElsaR,

   Een partnerlink is inderdaad een link vanaf jouw blog naar bol.com. Om ervoor te zorgen dat wij kunnen herkennen dat iemand via jouw blog op bol.com komt is het nodig om een speciale code in de link te verwerken. De makkelijkste manier om dit te doen is met de Sitebar. We hebben hier een eenvoudige handleiding staan over het aanmaken van linkjes met de Sitebar: https://partnerblog.bol.com/support/handleidingen/handleiding-sitebar/. Wanneer je er met de handleiding niet uit komt, willen we je graag helpen en kunnen we je misschien telefonisch helpen bij het aanmaken van een partnerlink.

   Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing