Milou tipt

Omdat een groot deel van onze partners bestaat uit bloggers en websites over een specifieke productcategorie, zal Milou van het Partnerprogramma van bol.com voortaan iedere maand handige tips geven. Dit kunnen tips zijn over hoe je jouw blog of website kunt verbeteren of bijvoorbeeld leuke tips om over te schrijven op je website of blog en waar je wellicht een partnerlink in kunt verwerken. Ook brengen we je op de hoogte van nieuwe producten en collecties van verschillende categorieën. Op deze manier hopen we websites en bloggers te inspireren en te helpen het beste uit het Partnerprogramma van bol.com te halen.

Welke woontrend past bij jou?
Bij bol.com proberen we onze bezoekers te inspireren, ook als het om wonen gaat. Zo kun je gemakkelijk shoppen binnen de woontrend die bij jou huis past. Ook op jouw website kun je op deze manier gemakkelijk over verschillende stijlen schrijven en producten laten zien die hierbij aansluiten. Zo hebben we nu 4 woontrends: Poederkracht, Retro Glamour, Urban Jungle en Giga Grafisch.

trend_pastel

Reserveer nu!

Wist jij al dat de films die nu in de bioscopen daarien, nu al te reserveren zijn op dvd? Grote kans dat je pas nog een naar de bioscoop bent geweest en de bezoekers van je website hierover hebt verteld. Je kunt ze door middel van een tekstlink of een productlink meteen door sturen naar de productpagina waar de film te reserveren is. Klanten kunnen het meteen bestellen en de dvd zal meteen geleverd worden als de dvd uit is. De toppers die nu te reserveren zijn: The Jungle Book, Finding Dory, Game of Thrones seizoen 6 en Angry Birds. Wil je niet naar een specifieke film linken, dan kun je er ook altijd voor kiezen om naar alle dvd’s die te reserveren zijn, te linken.

Trendy speelgoed
Benieuwd welk speelgoed goed loopt bij bol.com? In de vorige Milou tipt lieten we je al kennis maken met de razendpopulaire LED sneakers. Dit keer een artikel wat een grote trend is in de UK: My Fairy Garden. Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een moestuintje, of dit nu op het balkon 3 hoog of in een grote tuin is. Deze moestuintrend heeft ook kinderen bereikt, mede dankzij de moestuintjes van de Albert Heijn. Kids vinden het fantastisch om hun eigen plantjes te zien groeien en hiervoor te zorgen. My Fairy Garden speelt goed in op de moestuintrend die is ontstaan. Kinderen creëren hun eigen elventuintje met de meegeleverde zaadjes en accessoires.

My fairy garden

Nieuw ruitersport assortiment
Houd jij ook van paarden en blog of post jij hier wel eens iets over op je website? Dan hebben we nu goed nieuws. We hebben namelijk heel veel nieuwe ruitersport artikelen bij bol.com zoals rijbroeken, caps, bodyprotectors en ook complete wedstrijduitrustingen. Breng de bezoekers van je website middels een leuk artikel op de hoogte van deze nieuwe artikelen in onze paard- en ruiterwinkel. Ook hebben we een actie assortiment met 20% korting geldig tot en met 30 juli.

Tips voor klussers
Iedereen weet dat bol.com een retailer is en producten verkoopt, maar niet iedereen weet dat we je ook graag helpen met bijvoorbeeld klussen. Zo helpen we je nu op weg en geven we tips voor als je een kraan in huis gaat vervangen. Er zijn tegenwoordig zoveel opties en mogelijkheden. Daarom helpen we je nu graag bij je keuze en waar je op moet letten bij het vervangen van een douche- of badkraan of bij het vervangen van een keuken- of wastafelkraan. Handig voor wie deze zomer zelf gaat klussen.

Gebruik jij 1 van deze tips op je website? Laat hieronder de link van je artikel achter!

Geplaatst in Inspiratie, Partnerprogramma
2 reacties op “Milou tipt
  1. Marguerita schreef:

    Leuk, vandaag ontvingen we bij de post een My Fairy Garden ter review en het ziet er heel erg leuk uit. Binnenkort mee aan de slag voor een blogje dus!

    • Milou tipt schreef:

      Wat leuk dat jullie dat product mogen reviewen! Laat je een linkje naar je review achter op dit blog of onze Facebook pagina? We vinden het erg leuk om onze tips terug te zien bij onze partners!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing