Lezen & luisteren nu leuker & makkelijker

Voor alle liefhebbers van lezen komt er iets moois aan. Bol.com krijgt binnenkort namelijk 3 nieuwe Kobo Plus abonnementen. Je kan kiezen voor een lees abbonement, dit betekent onbeperkt toegang tot e-books. E-books schelen bijvoorbeeld heel wat ruimte en gewicht in een koffer. Ook zal er een luister abbonement aangeboden worden waarbij je onbeperkt toegang krijgt tot luisterboeken. Luisterboeken zijn perfect om aan te zetten tijdens het rijden, het koken, het sporten en noem het maar op. Eigenlijk kunnen luisterboeken overal afgeluisterd worden! Op deze manier kan iedereen wel tijd vrijmaken voor het consumeren van een boek.

Klinkt het gebruik van e-books en luisterboeken nou beide goed? Ook geen probleem! Bol.com biedt namelijk een combi-deal waarbij je onbeperkt toegang krijgt tot zowel e-books als luisterboeken!

Wanneer je gebruikt wilt maken van deze abonnementen dien je de bol.com Kobo app te downloaden. Hierop zijn alle boeken te vinden en te downloaden. Het fijne aan deze app is dat het te gebruiken is op zowel e-readers, als mobiele telefoons en tablets. Start lekker thuis op de bank met het lezen van een boek op je e-reader en ga daarna rustig ergens anders verder op je smartphone of tablet. Op deze manier kan iedereen overal en altijd bij zijn of haar boeken! Nog een voordeel: de eerste 30 dagen dat je de app gebruikt zijn gratis! En opzeggen kan altijd.

Voor jullie als partner kan het leuk zijn om deze informatie te delen met bezoekers van jouw website. Wanneer je denkt dat bezoekers van jouw website erg geinteresseerd zijn in lezen vinden zij het vast fijn om te horen over deze nieuwe aanbieding van bol.com. Op deze manier maak je de customer journey van jouw bezoekers weer extra leuk!

Helaas is het nog niet mogelijk om commissie te ontvangen over dit soort abonnementen. Het is namelijk zo dat klanten hier maandelijks voor betalen. Echter, een klik wordt natuurlijk maar 1 keer gezet. Wij hopen in de toekomst een manier te vinden waarop het uitbetalen van commissie over abonnementen wel mogelijk is.

Wanneer je de customer journey van jouw bezoekers leuker wilt maken, kijk dan snel op: https://www.bol.com/nl/m/kobo-plus/. Hier vind je alle informatie over de verschillende abonnementen

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum, Partnerprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin