Klaar voor de feestdagen? – Speelgoed van het jaar

Tijdens de feestdagen zijn er voor kinderen oneindig veel dingen om te vragen. Je ziet dan door alle wensen het beste cadeau niet meer. Maar wist je dat deze beste cadeaus elk jaar gewoon voor je worden uitgekozen tijdens de “Speelgoed van het jaar“-verkiezing? Wij zetten de winnende speelgoed-toppers voor je op een rijtje. Inspireer je bezoekers met cadeau-ideeën en verdien extra commissie in de laatste maanden van het jaar!

Ruim 40 jaar wordt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar georganiseerd. Er wordt een vakjury samengesteld die speelt, beoordeelt en in zeven leeftijdscategorieën speelgoed en spellen kiest. De vakjury bestaat uit een vertegenwoordiging uit verschillende disciplines: journalisten, inkopers en speelgoeddeskundigen, een pedagoog en een ontwikkelingspsycholoog. Vervolgens kan er via de website door iedereen gestemd worden op de genomineerden in elke leeftijdscategorie. En dit zijn de winnaars…

0 t/m 3 jaar

Een baby, dreumes of peuter? Zij zijn de wereld aan het verkennen, zitten vol vragen en spelen graag met andere kinderen. De winnaar in deze categorie is het “Bla Bla Blocks Speelhuis“. Bouw met de magische, pratende blokjes een huis en leer tegelijkertijd alles over letters, voorwerpen, dieren en muziek.

 

4 & 5 jaar

Kleuters zijn met hun grote fantasie de beste imitators. Vader en moedertje, de dokter of de tandarts: niets is hen te gek. Maar met welk speelgoed kunnen zij nou het beste hun fantasie vertalen? Dit jaar is de winnaar de “Mobiele aanvalstoren van de dwergen” van Playmobil. Een mobiel fort met stormram en zeer veel details. De beweegbare onderdelen, loopbrug, kruisbogen (waarmee echt pijltjes geschoten kunnen worden), etc. nodigen uit tot spannende veroveringen.

6 & 7 jaar

Kinderen van deze leeftijdsgroep zijn competitief, elkaar overtroeven vinden ze erg leuk. Begin makkelijk en maak het steeds moeilijker met de winnende schuifpuzzel “Squirrels go Nuts“. Help in 60 opdrachten de eekhoorns de winter door, door ze te verschuiven en zo hun nootjes te verstoppen.

8 & 9 jaar

Nieuwsgierigheid kent geen tijd. De wetenschap ontdekken en kennis testen door spelletjes te spelen. Maar spelen ze wel altijd eerlijk? Dat doet er helemaal niet toe bij de “Monopoly valsspelers editie“, want in deze versie mag alles! Steel geld van de bank, trek je niets aan van de dobbelstenen of ontsnap uit de gevangenis: probeer het allemaal!

10 & 11 jaar

Nadenken over- en spelen met ingewikkelde constructies en technieken is erg interessant van kinderen van deze leeftijd. Bouw met het “Nintendo Labo – mixpakket” interactieve creaties en combineer het met de Nintendo Switch en de Joy-con-controllers voor unieke spelervaringen. Nintendo Labo bestaat uit software en kartonnen bouwplaten die kunnen samenwerken met de technologie van Nintendo Switch.

 

 

12 t/m 17 jaar

Spellen rond een bepaald thema, spellen die je kennis testen, puzzels of ingewikkelde bouwpakketten: in deze leeftijdscategorie mogen spellen langer duren en wordt er graag gespeeld in groepen. Ontdek alle hotspots van Europa met “The Great Tour“. Breng jouw groep toeristen in een minibus langs alle hoogtepunten en wees beter en sneller dan de concurrentie.

18 plus

Spelen is allang niet meer alleen voor de kids. Steeds meer volwassenen ontdekken dat spelen hartstikke leuk en uitdagend is. Zij dagen vrienden, familie of collega’s uit voor echte hersenkrakers of spannende themaspellen in teams. Het escape room-spel “Exit” daagt iedereen uit om zo snel mogelijk te ontsnappen uit de verlaten boshut. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om alle puzzels op te lossen, de codes te breken en uiteindelijk te ontsnappen.

Volgende week:

Volgende week gaan we verder met deze serie artikelen. Lees dan een artikel over “Sint trends 2018” op het Partnerblog!

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag. Reageer hieronder of mail je vraag/opmerking naar partner@bol.com.

Meer lezen?

Lees meer artikelen uit de reeks “Klaar voor de feestdagen?”

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum, Nieuws, Partnerprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing