Het Partnerprogramma Tipt: Pasen

Ga je bloggen of schrijven op je website, maar is je inspiratie ver te zoeken? Dan heb je misschien wel iets aan de tips van het Partnerprogramma team. Ik vertel je graag welke nieuwtjes voor jou als partner relevant zijn zodat je die op je website kunt verwerken in een bijvoorbeeld een partnerlink. Op die manier heb je meteen inspiratie en kun je er ook nog eens commissie mee verdienen. Deze editie van Het Partnerprogramma Tipt richt zich speciaal op Pasen!

De Paasbrunch

Pasen is natuurlijk een mooie gelegenheid om eens gezellig met de hele familie te gaan brunchen. Nieuw in ons assortiment zijn de lekkerste wijnen. Met deze wijnen maak je de Paasbrunch net iets specialer. Ook heeft bol.com een speciale pagina gemaakt voor de Paasbrunch. Op deze pagina worden de wijnen gecombineerd met passende brunch gerechten. Deel deze pagina met bezoekers van jouw website en geef ze zo de nodige inspiratie!

Ook is het natuurlijk heel leuk om zelf iets te bakken voor de Paasbrunch. Persoonlijk vind ik bakken erg leuk en werd ik heel enthousiast van de pastelkleurige uitsteekvormen (zie foto). Hiermee kun je natuurlijk lekkere koekjes bakken maar het is ook leuk om eens iets anders te proberen. Maak bijvoorbeeld eens broodjes en gebruik hierbij 1 van de uitsteekvormen. Wie wilt er nou geen broodje in de vorm van een bambie?!

 

Verkleden voor Pasen

Wanneer je jonge kinderen in het gezin hebt is het heel leuk om ze eens te verassen. Hoe kun je dit nou beter doen dan door je te verkleden als enorme paashaas? Deze stunt zal zorgen voor lol voor het gehele gezin. Ook heeft bol.com mini paashaas kostuums voor de kinderen. Dit is toch echt te schattig?! Mijn hart is in ieder geval gesmolten.

Creatief met Pasen

Voor alle creatievelingen onder ons heeft bol.com ook genoeg in de aanbieiding! Zo kun je bijvoorbeeld zelf paaskuikens/paaseieren knutselen. Ik ben persoonlijk niet erg goed in knutselen maar door het zien van deze lieve kuikens (zie foto) wil ik het toch wel eens proberen! Voor mensen die net zoals ik niet erg goed zijn in knutselen bied bol.com ook genoeg leuke andere creatieve opties. Zo hebben ze een inkleurbare puzzelkubus met een speciaal ontwerp voor Pasen. Na het inkleuren van de kubus heb je ook nog eens uren lol aan het oplossen van de puzzel!

Interieur

Wanneer de Paasbrunch bij jullie thuis gevierd wordt is het wel zo leuk om het huis ook een beetje in Paassfeer te krijgen. Bol.com heeft de nodige leuke artikelen voor het opvrolijken van jouw interieur! Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van gezellige, pastelkleurige, lampjes. De lampjes, die je onderstaand op de foto kunt zien, zijn zelfs zo leuk dat ik ze gewoon de hele lente en zomer zou laten hangen!

De tafel moet uiteraard ook gedekt worden. Bij bol.com vind je de leukste tafelsets voor Pasen. Vrolijk de tafel op met een paashaas tafelkleed en serveer er bijpassende servetten bij!

Ga jij één van deze tips gebruiken? Laat het in een reactie weten en wie weet posten wij je artikel op onze Facebookpagina!

 

Geplaatst in Inspiratie, Partnerprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing