Feestdagen expertlijstje maken

Wist je dat het voor onze partners mogelijk is om een lijstje te maken met jouw selectie producten en dat we deze voor je op bol.com plaatsen? Wil je anderen inspireren met een door jou samengestelde kersttrend of kerstlook? Maak dan een selectie van artikelen die iets met de feestdagen te maken hebben en toon de bol.com bezoekers jouw expertise!

Vele partners en bol.com medewerkers gingen je al voor en maakten een lijstje in het thema van de feestdagen (kerst expertlijstjes). Heb jij een origineel idee voor je eigen feestdagen expertlijstje op bol.com? Vul dan de volgende template in: expertlijst template partners. en mail deze naar partner@bol.com. Hierbij mag je zelf bepalen wat het onderwerp van je lijstje is en hoeveel producten deze bevat. Je kunt zelf foto’s meesturen die we kunnen gebruiken als header (dit mogen geen headerafbeeldingen zijn waar je zelf niet de auteursrechten hebt).

Veel gestelde vragen

Worden mijn partnerlinks gebruikt?
In de expertlijst worden alleen schone links gebruikt. Natuurlijk mag jij je bezoekers wel met een Partnerprogramma link verwijzen naar je expertlijst zodat je alsnog commissie ontvangt bij een verkoop.

Kan ik mijn expertlijstje aanpassen?
Als je je expertlijst wilt wijzigen kun je een mail sturen naar partner@bol.com. Je wijzigingen worden dan zo snel mogelijk doorgevoerd.

Plaatst bol.com een linkje naar mijn website?
Nee, wij kunnen helaas geen klikbare link naar jouw website instellen. We kunnen wel je bedrijf of url vermelden.

Kan ik een quote/tekst toevoegen van meer dan 140 karakters?
Nee, het maximum aantal karakters is 140. Let erop dat je hier niet overheen gaat, want dan zullen wij je verzoek terug sturen en dien je het aan te passen.

Geplaatst in Nieuws, Partnerprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing