Extra inzichten per site

Goed nieuws! Achter de schermen zijn we weer druk bezig geweest met het doorvoeren van jullie feedback. Eerder hadden we al extra weergaven toegevoegd om je prestaties te vergelijken, namelijk met één week, twee weken of vier weken. Het is vanaf nu ook mogelijk om de inzichten per site te bekijken!

Jouw prestaties

Voorheen kon je enkel de prestaties zien van al je gehele affiliate account. Vanaf nu kan je ook de prestaties per site bekijken. Via het dropdown menu is het mogelijk om te filteren op website.

In de komende periode blijven we bezig om het affiliate programma nog meer te verbeteren. Houd daarom het Partnerblog goed in te gaten.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je deze mailen naar partner@bol.com

Geplaatst in Nieuws, Partnerprogramma
1 Reactie op “Extra inzichten per site
  1. Edwin schreef:

    Dit is al een fijne verbetering! Voor 1 februari, in de oude interface van het partnerprogramma, zag je in één oogopslag de inkomsten per website staan in een overzichtelijke lijst. Deze is na 1 februari weggehaald. Ik moet nu dagelijks de rapportages downloaden, sorteren e.d. om zo de inkomsten per website te zien. Dit vind ik zelf best onhandig. De huidige grafieken zijn wel oké, maar hier zie je geen totalen per week/maand en kun je niet alle websites uitgesplitst in één keer zien.

    Komt er nog een overzicht in het partnerprogramma zelf met daarin per website uitgesplitst wat de verdiensten zijn?

    Met vriendelijke groet,
    Edwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*