Bloggers event!

Omdat wij onze partners ook graag een handje verder helpen met hun website of blog willen we jullie graag op de hoogte stellen van een interessant bloggers evenement: Blogger by Nature. Het evenement is een informatieve dag vol met presentaties, trainingen, netwerken en gezelligheid. Ook Milou van het bol.com Partnerprogramma team zal hier een presentatie geven over hoe je het beste resultaat uit affiliate marketing haalt. Benieuwd naar dit evenement geworden?

Op een prachtige locatie in het StayOkay te Soest zal er een mooie dag georganiseerd worden die jou helpt om weer een stap verder te komen met je website/blog. Allereerst is er in de ochtend een SEO workshop en zal de middag bestaan uit zelf te kiezen presentaties.

Presentaties waar je uit kunt kiezen:

  • Affiliate marketing (Milou van bol.com)
  • Instagram marketing
  • Verdienen met je blog
  • Fotograferen met je smartphone
  • Social media advertising

Daarnaast is er ook een netwerkplein waar je onder andere ons kunt spreken over de mogelijkheden voor een samenwerking.

Om ook je blog een boost te geven door inspiratie op te doen op dit evenement dien je een kaartje te kopen (early bird tickets bestel je voor 31 juli!). Alle informatie over verschillende sprekers en aanwezige bedrijven vind je op de website van Blogger by Nature. Tot 2 september 2017!

Geplaatst in Nieuws, Partnerprogramma
0 reacties op “Bloggers event!
1 Pings/Trackbacks voor "Bloggers event!"
  1. […] even heel erg trots. Ons event Blogger by Nature stond uitgebreid in de partnernieuwsbrief en op de blog van onze sponsor Bol.com. Hoe gaaf! We kunnen nog aardig wat inschrijvingen gebruiken voordat we op […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin