[gesloten] Blog en win €1.000,-!

Blog over bol.com en win een cadeaupakket ter waarde van €1.000,-

Heb jij een blog of website en plaats je daarop regelmatig nieuwe berichten? Schrijf dan nu een nieuw bericht met een partnerlink naar bol.com en maak zo kans op een fantastisch pakket ter waarde van €1.000,-!  Lees hieronder hoe je kans maakt op dit pakket.

Wat houdt de actie in?

Bol.com wil graag overal op het internet te vinden zijn waar onze klanten zich bevinden. Heb jij bijvoorbeeld een blog over katten? Link dan door naar onze kattenpagina! Via het bol.com Partnerprogramma verdien je vervolgens commissie over de aankopen die jouw bezoekers op bol.com doen. Op die manier is het een win-win-win. Je bezoekers krijgen een handige link, jij verdient commissie en bol.com geïnteresseerde bezoekers! Om het plaatsen van een bericht met een link naar bol.com nog aantrekkelijker te maken hebben we voor december een interessante win-actie gecreëerd.

Wat kun je winnen?

Als je meedoet aan de actie maak je kans op een cadeaupakket ter waarde van €1.000,-. Dit pakket bestaat voor €500,- aan mediaruimte op de bol.com site. Met deze mediaruimte kun je jouw blog promoten bij precies de juiste bol.com bezoekers. Blog jij over parfum? Promoot dan jouw blog bij de bezoekers van de bol.com parfumwinkel!  Daarnaast win je ook €500,- aan shoptegoed bij bol.com.

Wat moet je doen?

Schrijf nu een bericht op je website met daarin een relevante Partnerprogramma link naar bol.com. Zorg vervolgens dat zo veel mogelijk mensen je bericht lezen en doorklikken naar bol.com. Doe dit door het bericht te delen via zoveel mogelijk kanalen; Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube en ga zo maar door. Je mag met 1 artikel meedoen. Nog geen partner? Meld je dan nu bij het Partnerprogramma aan om mee te kunnen doen.

Wat zijn de voorwaarden?

De looptijd van de actie is van 7 tot en met 31 december 2015. Berichten moeten in deze periode geplaatst worden. Doe mee met de actie door een mail te sturen naar partner@bol.com met als titel: winactie blog. Vermeld  hierin je website, je site-id en een link naar je bericht. Doorgeven van de berichten kan tot en met 4 januari 2016. Ieder bericht telt 1x mee om te bepalen wie de winnaar van de actie is. Echter, voor elk medium waarop het bericht extra gedeeld is krijg je ‘bonuspunten’: 20% extra kans per medium. Dus heb jij een bericht op je site geplaatst en gedeeld via Twitter en Facebook, dan telt jouw bericht voor 140% wanneer we bepalen wie het pakket wint. Stuur hiervan een printscreen zodat we de extra punten kunnen toekennen. Promoot je bericht dus op zoveel mogelijk manieren!

Vragen?

Mail naar partner@bol.com!

PS Inspiratie nodig voor je bericht? We hebben een magische kerstwinkel😉

kerstwinkel

 

 

Geplaatst in Acties, Partnerprogramma
1 Reactie op “[gesloten] Blog en win €1.000,-!
  1. Kelly schreef:

    Dat is nog eens een leuke actie! En laat ik daar nou net een prachtig artikel voor gepubliceerd hebben. Heb jullie gemaild =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin