Bespaar tijd en moeite met de Sitebar!

Als partner van bol.com wordt er van je verwacht dat je wat tijd en energie steekt in het bijhouden van de promotiemiddelen. Het kan zo zijn dat je regelmatig een tekst- of productlink plaatst op jouw website. De meeste van jullie zullen het gewend zijn dan eerst naar de website van bol.com te gaan om een pagina of product te kiezen. Hierna log je in bij je Partnerprogramma account om via deze weg een tekst- of productlink te maken. Wanneer je deze gemaakt heb dien je deze nog op je eigen website te plaatsen. Dit kan echt veel gemakkelijker! Namelijk met de Sitebar. Op deze manier hoef je niet drie verschillende tabbladen open te hebben maar kan het meeste werk verricht worden vanaf de bol.com website zelf! Dit scheelt een extra scherm en extra inloggen in je Partnerprogramma account.

De Sitebar (rood omlijnd op bovenstaande afbeelding) dien je alleen even te activeren via je Partnerprogramma account. Een simpele taak waardoor je de Sitebar vervolgens altijd makkelijk kan gebruiken! Wanneer je de Sitebar geactiveerd hebt staat deze automatisch aan de zijkant van de bol.com website. De Sitebar geeft je de optie om een partnerlink te maken. Ook kan je een tekstlink maken, dit is een klikbaar stukje tekst. Een tekstlink kan naar iedere willekeurige pagina van bol.com verwijzen. Je hebt ook de optie om een productlink te maken. Dit is een visueel vormgegeven widget die verwijst naar 1 product. De productlink is inclusief afbeelding!

Al met al is het activeren en het gebruiken van de Sitebar heel eenvoudig. Daarnaast bespaart het in tijd en moeite. Daarom willen we jullie allemaal aansporen het eens te proberen! Meer informatie over het activeren en het gebruiken van de Sitebar vind je op ons partnerblog, klik hier om direct naar de handleiding te gaan.

Geplaatst in Aan de slag, kenniscentrum, Partnerprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin