AH partnerprogramma

AH Partnerprogramma

Zoals jullie mogelijk al weten is Bol.com onderdeel van de grote Ahold Delhaize familie. Met deze reden helpen we onze collega’s bij Albert Heijn Online graag om jullie op de hoogte te brengen van het nieuwe partnerprogramma wat zij onlangs gestart zijn.

Sinds 1 oktober is het namelijk mogelijk om ah.nl te promoten op jouw website of app. Je ontvangt net als bij het Partnerprogramma van bol.com een vergoeding zodra jouw bezoeker een order plaatst op ah.nl.

Online je boodschappen doen is nog niet voor iedereen weggelegd maar Albert Heijn ziet elke week een flinke toename in de aantallen orders en voorziet een nog veel grotere groei voor in de toekomst. Des te groter is dan ook de reden om alvast in te spelen op deze nieuwe trend en je voor te bereiden op de grote online boodschappen wereld. Om ah.nl zo goed mogelijk te promoten zijn er verschillende banners en links beschikbaar in het systeem. Ook staat de folder elke zaterdag beschikbaar op folder.ah.nl en staat er sinds kort ook een datafeed live om meteen het brede assortiment plus de scherpe aanbiedingen goed op te nemen, op je website. Ook houden onze collega’s in Zaandam je zo goed mogelijk up-to-date van alle lopende acties door middel van de wekelijkse nieuwsbrief!

Zodra je je aanmeldt zul je in het systeem verschillende categorieën vinden waarvan banners beschikbaar staan. Om je mee te nemen in deze categorieën staan de belangrijkste hieronder wat meer uitgelicht.

De zakelijke markt

ahb2b_500x500_161114Deze zakelijke markt is wat lastiger aan te spreken maar we zien het binnen het affiliate kanaal als een belangrijk onderdeel. Regelmatig worden er diverse campagnes gelanceerd om de zakelijke markt aan te spreken. Zowel voor lunch als voor borrels op het werk is het online boodschappen doen natuurlijk een uitkomst. Zelf bepalen wanneer er wat bezorgd wordt, en nooit meer buiten kantoor boodschappen hoeven te doen is voor de meeste ondernemers een belangrijke reden om het online te doen.

Zodra er een nieuwe zakelijke klant via jouw website een order plaatst bij ah.nl, ontvang jij ook de hoogste vergoeding; namelijk € 30,-. Mocht het een bestaande klant zijn, ontvang je een vergoeding van € 1,-

Gezinnen met kinderen

AH partnerprogramma babyAangezien gezinnen met kinderen natuurlijk ook alle tijd aan elkaar willen besteden, is het online boodschappen doen voor hun een uitkomst! Meteen alle luiers, babydoekjes en voeding in één keer inslaan. Tegenwoordig wordt het aanbod flink uitgebreid met het assortiment van Etos. Daardoor kun je tegenwoordig ook al spenen, speelgoed en kindergeneesmiddelen thuis laten bezorgen. Daarnaast zal je zien dat op het moment dat je deze doelgroep aanspreekt met jouw website, je veel nieuwe klanten aanspreekt!

Zodra er een nieuwe klant via jouw website een order plaatst bij ah.nl, ontvang jij een vergoeding van € 20,-. Mocht het een bestaande klant zijn, ontvang je een vergoeding van € 1,-

Koopjesjagers

AH partnerprogramma bonus bannerIedereen is vast wel bekend met de Bonus van Albert Heijn. Iedere week zijn er vele producten in de aanbieding wat het voor jouw bezoekers interessant kan maken om deze banner te plaatsen. Als je je dan ook nog eens focust op de zogehete niet-sjouwen producten (denk aan; wasmiddel, dozen wijn, kratten bier etc.) dan spreek je meteen een hele grote groep aan!

Elke vrijdag staat er een nieuwe bannerset in het systeem met producten die de komende week in de aanbieding zijn. WANT, je kan als klant alvast je mandje klaar zetten op vrijdag en maandag laten bezorgen. Zo kun je dus gebruik maken van de dan geldende kortingen!
Niet geheel onbelangrijk staat er sinds kort ook een datafeed beschikbaar waar je altijd de bonusaanbiedingen voorbij ziet komen.

Ook hier geldt overigens dat een nieuwe klant € 20,- oplevert en een bestaande klant € 1,-

Wijnliefhebbers

AH partnerprogramma wijn bannerÉén van de redenen waarom mensen online boodschappen doen, is met het niet willen sjouwen van zwaardere boodschappen. Denk bijvoorbeeld aan het doen van inkopen voor een feestje. Bij ah.nl vind je een groot aanbod aan verschillende wijnen én is het tegenwoordig mogelijk om een doos wijn te bestellen. Bij een doos wijn ontvang je dan ook meteen 10% korting. Elke week staan er mooie wijnen centraal voor scherpe prijzen tijdens de Online Wijnmarkt en vind je sterk afgeprijsde Hamersma wijnen.

Naast het assortiment van ah.nl zelf breidt de webshop ook steeds meer uit met het Gall & Gall assortiment, dus keuze genoeg!

Ook hier geldt overigens dat een nieuwe klant € 20,- oplevert en een bestaande klant € 1,-

Onze AH collega’s hopen je snel te mogen verwelkomen in het AH partnerprogramma. Voor vragen/opmerkingen kan je terecht op het mailadres affiliate@ahold.com of kijk je op www.ah.nl/partnerprogramma bij de meest gestelde vragen.

Geplaatst in Nieuws, Partnerprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin