Winter 2020

Winter 2020

De wintermaanden zijn weer begonnen. Ga jij met vrienden op wintersport of nestel jij je liever met een warme chocomel voor de openhaard? Bij bol.com mag het allebei! We hebben vier verschillende banners voor je beschikbaar, zodat jij je bezoeker met jouw favoriete banner op de hoogte kan brengen van de Winter 2020 Campagne. 

Winter 2020

Met ons ga je namelijk veilig en voorbereid op weg naar je winterse bestemming. Ijskrabbers, sneeuwkettingen of antivries. Pech onderweg? Niet voor jou! Eenmaal aangekomen op bestemming, race je zo de zwarte piste af met je nieuwste ski’s of snowboard. Bibber jij al bij het idee van wintersport en verlang jij liever naar exotische oorden? Met onze sfeervolle lampen haal jij de warmte gewoon naar binnen tijdens deze donkere wintermaanden. En mocht je dan toch onverwacht naar buiten moeten… Met onze warme sjaals, mutsen en snowboots ben je bestand tegen de zwaarste sneeuwstorm en de kou. Dus is jouw bezoeker een sneeuwliefhebber of fan van cocoonen, bij bol.com hebben we alles wat jouw bezoeker nodig heeft om de wintermaanden door te komen.

De banners

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten zijn er verschillende banners beschikbaar gesteld die je op jouw website kunt plaatsen. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘acties’ en staan vanaf 20 januari klaar. De banners die voor jou beschikbaar zijn:

  1. Donkere maanden – ‘Sfeervol en ontspannen de donkere maanden door’
  2. Wintersport – ‘Zonder kopzorgen de piste op’
  3. Regen (BE) – ‘Een beetje regen houdt je niet tegen’
  4. Regen (NL) – ‘Voor als je in een goede bui bent’
  5. Vorst (BE) – ‘Koud en knus de winter door’
  6. Vorst (NL) – ‘Een frisse neus wordt een koud kunstje’

Alle zes de banners zijn in de volgende formaten beschikbaar:

120×600
300×250
500×500
468×60
728×90

Overige informatie

Looptijd:
20 januari t/m 16 februari

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/winter

Geplaatst in Campagnes
1 Reactie op “Winter 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*