Wat zijn jouw goede voornemens?

Bij bol.com zijn we een campagne gestart die is gericht op goede voornemens voor 2018. Ieder jaar weer beginnen mensen vol goede moed en ideeën aan het nieuwe jaar. Wellicht heb je zelf al een artikel geschreven over goede voornemens, waarbij deze banners een perfecte aanvulling kunnen zijn. Hieronder geven we je wat inspiratie en vertellen we meer over de banners die nu beschikbaar zijn.

Een gezond en sportief 2018

De meest bekende voornemens die elk jaar weer in de top 3 voornemens verschijnen zijn meer sporten en gezonder eten. Vanaf de eerste week van januari stroomt de sportschool weer vol met fanatiekelingen. Bij bol.com hebben we juicers en blenders die elk stukje fruit malen tot een heerlijk gezonde smoothie. Ook stoomkokers, of multicookers kunnen helpen om een gezonde maaltijd op tafel te toveren. En ohja… als je bezoekers ook willen checken of ze daadwerkelijk zijn afgevallen, is het aanschaffen van een weegschaal of activity tracker ook wel zo handig!

Meer me – time in 2018

Hard werken kan een veroorzaker zijn van stress of zelfs een burn-out. Ieder jaar proberen we opnieuw om deze drukte op de werkvloer niet naar huis mee te nemen. Daarom gaat men op zoek naar producten waarmee zij zich thuis kunnen ontspannen. Jij kunt ze helpen bij deze zoektocht door productlinks van de massagapparaten en massagekussens op je website te plaatsen!

Banners om deze goede voornemens uit te lichten op je website staan klaar in je Partnerprogramma omgeving. Je vindt ze onder het tabblad ‘promotiemiddelen’ in de volgende formaten:

 • 300×250
 • 120×600
 • 500×500

Looptijd: Maandag 1 januari t/m dinsdag 16 januari 2018
Landingspagina voor een gezond en sportief 2018
Landingspagina voor meer me – time in 2018

Ga jij een artikel schrijven over jouw goede voornemens? Of heb je dit zelfs al gedaan? Laat het ons weten in de reacties en wellicht dat we jouw artikel delen op het twitter– en facebookaccount van het Partnerprogramma van bol.com.

 

Geplaatst in Campagnes
2 reacties op “Wat zijn jouw goede voornemens?
 1. Fleur schreef:

  Ik ga dit jaar niet voor doelen, maar voor de weg er naar toe. Hoe zet ik mijn voornemens om in de praktijk?

  https://www.mamasliefste.nl/persoonlijk-verhaal/goede-voornemens-in-de-praktijk/

 2. Peter De Groof schreef:

  Bij deze de blog die ik schreef over de voornemens in 2018 :
  https://peterdegroof.com/2018/01/06/doelen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin