Valentijn 2019

De dag van de liefde komt er weer aan! Dit betekent dan uiteraard ook dat geliefden elkaar willen overladen met cadeautjes. De leukste Valentijn cadeautjes zijn natuurlijk te vinden bij Bol.com! Hierom start op 7 februari de Valentijn campagne waarbij een speciale Valentijn pagina hoort. Op deze speciale pagina zijn een heleboel leuke/unieke/liefdevolle cadeautjes te vinden. Voor ieder wat wils!

Op 14 februari is het weer zover: stelletjes (of stiekeme liefdes) die elkaar willen verassen. Op jouw website kun je jouw bezoekers helpen aan cadeaus die zijn afgestemd op de wensen en persoonlijkheden van jouw publiek. Is jouw website bedoeld voor de keukenprinses? Misschien vindt hun geliefde dan via jouw website wel de leukste nieuwe pannenset! Trek jij misschien toch meer de Doe-het-zelver? Ook geen probleem!

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten zijn er verschillende banners beschikbaar gesteld die je op jouw website kunt plaatsen. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘lopende acties en campagnes’ en staan klaar in de volgende formaten:

De mogelijke formaten:

  • 120×600
  • 300×250
  • 500×500
  • 728×90
  • 468×60

Looptijd: 7 februari 2019 t/m 14 februari 2019
Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/valentijnscadeaus/

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin