Vaderdag 2019!

vaderdag

Vaderdag is de dag om vaders, opa’s, stief- en schoonvaders te verwennen met een origineel en leuk cadeau. Zij staan immers altijd voor ons klaar. Hoogste tijd dus om eens iets voor ze terug te doen! Bij bol.com bieden we een enorm assortiment aan Vaderdag cadeaus. Voor elk type vader hebben wij wel iets leuks! Op onze Vaderdag pagina zijn de verschillende typen vaders alvast op een rijtje gezet. Dit maakt het zoeken naar een geschikt cadeau net iets makkelijker. Wanneer jij denkt dat bezoekers van jouw website wel wat cadeau inspiratie kunnen gebruiken, plaats dan snel een van de banners!

Vaderdag valt in België een week eerder. Dit betekent dat de campagne hier ook een week eerder afloopt. De looptijd van de Vaderdag campagne voor de Vlaamse partners is van 30 mei t/m 9 juni. In Nederland loopt de campagne van 3 juni t/m 16 juni.

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten zijn er verschillende banners beschikbaar gesteld. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen in de categorie ‘lopende acties en campagnes’ en staan vanaf 30 mei klaar in de volgende formaten:

De mogelijke formaten:

120×600
300×250
500×500
728×90
468×60

Looptijd: 30 mei t/m 16 juni
Landingspagina: https://bol.com/nl/m/vaderdag/

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin