Spannende Boekenweken 2020!

Spanning en sensatie, die Nederlandse Thrillers! De Spannende Boekenweken staan weer volledig in het teken van thrillers en bij aankoop van minstens € 15,00 aan Nederlandstalige thrillers of romans krijg je een thrilller van M.J. Arlidge cadeau. Leuk om te lezen in de zomerzon, maar pas op: De spanning kan, net als de hitte, hoog oplopen!

M.J. Arlidge, bekend van de serie Helen Grace, heeft speciaal voor de Spannende Boeken Weken “Wat jij niet ziet” geschreven. Dit boekenweekgeschenk krijg je gratis tijdens de Spannende Boeken Weken van 1 t/m 21 juni 2020 bij aankoop van minstens € 15,00 aan Nederlandstalige thrillers of romans. WIl jij jouw bezoeker op de hoogte brengen van deze actie? Laat het ze weten door een van de banners op jouw site te plaatsen!

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten zijn er verschillende banners beschikbaar gesteld die je op jouw website kunt plaatsen. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘acties’ en staan vanaf 1 juni klaar in de volgende formaten:

300×250
500×500

Looptijd:
1 juni t/m 21 juni

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/spannende-boeken-weken/

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*