Spannende Boeken Weken

Voor veel mensen ligt er een vakantie in het verschiet. En wat is er nou lekkerder dan je vakantie beginnen met een goed spannend boek? Een boek die je nekharen overeind doen staan en je laat beven van angst. Vandaag is de 29ste editie van de Spannende Boeken Weken gestart. Jouw bezoekers krijgen bij aankoop vanaf € 12,50 aan Nederlandstalige thrillers, romans en literatuur het  boek ‘’Barst’’ cadeau (zolang de voorraad strekt).

Boris O. Dittrich, voormalig advocaat, rechter en politicus heeft dit jaar het geschenk geschreven. Zijn boeken staan bekend om de uitgediepte personages en beeldende beschrijvingen. Tijdens de Spannende Boeken Weken heeft bol.com ook gratis verzending van de bestsellers en tot 50% korting op een selectie ebooks. 

Zijn jouw bezoekers gek op spannende boeken? Maak dan een banner aan vanuit jouw partneraccount, deze staan onder het tabblad promotiemiddelen. Je kunt de bezoekers van jouw website natuurlijk ook op de hoogte brengen met een tekstlink naar de actiepagina. De volgende bannerformaten beschikbaar zijn:

  • 120×600
  • 300×250
  • 500×500
  • 728×90
  • 468×60

Looptijd: 06-06-2018 t/m 24-06-2018
Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/boeken/spannende-boeken-weken/index.html# 

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin