Sintcadeaus voor groot en klein

Bij Sinterklaas denken we natuurlijk allemaal aan snoepgoed, de intocht, liedjes zingen, het Sinterklaasjournaal, schoentje zetten, pakjesavond en (hopelijk) cadeaus. Die cadeaus… Het blijft moeilijk. Welke cadeaus geven gegarandeerd pretogen bij de kids, wat is een origineel cadeau voor je partner en wat voor hebbedingetje kies je uit voor een avondje dobbelen? 

Uiteraard helpt bol.com dit jaar weer bij het maken van deze lastige keuzes. Want een lastige keuze is het zeker! Een kind heeft misschien al maanden van te voren zijn verlanglijstje voor de Sint klaarliggen, maar wat koop je als iemand zegt “doe maar iets leuks”? Op de bol.com sintcadeaus-pagina vinden jouw bezoekers gemakkelijk het perfecte cadeau. Alle artikelen worden hier getoond in categorieën: kies bijvoorbeeld een bepaalde leeftijd, prijs of productcategorie en vind hierbinnen jouw ideale geschenk. Op zoek naar kleine hebbedingetjes voor bij het dobbelen? Op de dobbeltoppers-pagina vinden jouw bezoekers de best beoordeelde artikelen tussen 0 en 20 euro.

Om Sinterklaas optimaal op jouw website te kunnen promoten, zijn er verschillende banners beschikbaar gesteld. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘lopende acties/campagnes’ en staan klaar in de volgende formaten:

  • 120×600
  • 300×250
  • 500×500
  • 728×90
  • 468×60

Er zijn drie verschillende banners beschikbaar. Promoot jij alle sintcadeaus voor groot en klein? Gebruik dan de algemene sintcadeaus-banners!

Looptijd: 2 november 2018 t/m 5 december 2018

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/sinterklaascadeau/# 


Promoot jij liever de leuke hebbedingetjes voor een fanatiek potje dobbelen? Gebruik dan de dobbeltoppers-banners!

Looptijd: 2 november 2018 t/m 5 december 2018

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/l/cadeaus/N/38233/?12194=0-20&sort=rating

Speciaal voor de promotie van sintcadeaus voor moeder en kind is onderstaande banner (500×500) beschikbaar gesteld.

Looptijd: 5 november 2018 t/m 4 december 2018 

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/i/de-leukste-baby-cadeautjes-vind-je-hier/N/26067/

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin