Sint 2019!

Het is weer zover! De goedheiligman is nog niet in het land, maar we kunnen natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen. In de sintwinkel van bol.com vind je de perfecte sinterklaascadeaus, voor zowel groot als klein.

Het blijft ieder jaar moeilijk, maar bol.com helpt graag bij het maken van lastige keuzes. Op de sint cadeaupagina vinden jouw bezoekers gemakkelijk de beste cadeaus. Van LEGO-sets tot dekbedden en van spellen tot schoencadeautjes. De artikelen worden getoond in verschillende categorieën. Hierbij kunnen keuzes gemaakt worden in leeftijd, prijs of productcategorie. Zo is er voor iedereen wat te vinden. Laat het jouw bezoeker weten, door één van de banners te plaatsen op jouw website.

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten zijn er verschillende banners beschikbaar gesteld die je op jouw website kunt plaatsen. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘acties’ en staan vanaf 28 oktober klaar in de volgende formaten:

120×600
300×250
500×500
468×60
728×90

Looptijd:
28 oktober t/m 5 december

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/sinterklaascadeau/

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*