Singles’ Day 2019

Singles’ Day, dé dag om jezelf te trakteren. Wat ooit begon als klein protest tegen Valentijn is in een korte tijd uitgegroeid tot een groots online kortingsfeest. Tijdens deze periode hebben wij fikse kortingen op veel verschillende producten. Iedere dag komen er nieuwe deals bij, dus zorg ervoor dat jouw website bezoeker geen enkele deal mist.

Hoewel Singles’ Day strikt gezien een dag is voor alleenstaanden, is het bij bol.com vooral een speciale feestdag voor jezelf. Het is een dag waarop jij jezelf mag trakteren, zonder schuldgevoel. Een dag waarop je extra lief bent voor jezelf. Dus trakteer en verwen jezelf op Singles’ Day met de scherpste deals. Toe maar, het mag echt! Want het is jouw dag. Breng jouw bezoekers direct op de hoogte door één van de banners te plaatsen.

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten zijn er verschillende banners beschikbaar gesteld die je op jouw website kunt plaatsen. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘acties’ en staan vanaf 6 november klaar in de volgende formaten:

120×600
300×250
500×500
468×60
728×90

Looptijd:
6 november t/m 11 november

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/singles-day/

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*